KLEPTOMANIJA

kao i za sve shto ne mozesh sam da reshish postoje 'beli mantili' i pricha u koju mozesh ako zelish da verujesh...
ako mislish da ce ti lecenje posredstvom takvih osoba pomoci, beznadezan si sluchaj..

sedi i prichaj sa sobom, kradi od sebe i oko sebe, pa opet sve to izanaliziraj..... mozda ti se i posreci...ako nishta drugo, predji na pozitivne varijante kleptomanije - kradi osmehe :lol:

Koliko glupih komentara tj odgovora na ovu temu, da ne poveruje covek, a ovaj je posebno glup i skodljiv u smislu da ohrabruje ljude sa problemom da razmisljaju da nemaju problem id a to mogu da rese sami "tako sto ce sesti i popricati sasi sa sobom, ili imati sex sa nekim i to je kao lek za sve".

Ne razumem zasto pisete ovakve komentare, i zasto NIPODASTAVATE neke probleme koje imaju odredjeni ljudi??

To nisu laki problemi, i ne mogu se resiti tako sto ce neko reci - nije mi nista, necu to vise raditi.....

KAKO NE MOZETE DA OSVESTITE KOD SEBE, DA TAKVA OSOBA NE MOZE DA MISLI I REAGUJE IZ VASEG UGLA , NE MOZE DA MISLI I OSECA AKO VI, ne mogu da verujem da Vam je empatija sa osobama NULA JEDNA OGROMNA!

I ovi komentari - vezi lisice, ubij se, ne izlazi iz kuce, ako si toliko lud da radis to i to onda se ubij, ako ne mzoes da sebe sprecis nemoj da zivis i sl su totalno nepotrebni i samo otezavaju situaciju.

Bolje ne napisati nista nego napisati glupost i sprdati se sa necijim problemom.

I upravo Vi stvarate da se oko neke tematike stvori tabu, i da je nesto sramota.....Bas zbog Vas koji to sve retardirano interpretiraju.

Nije beznadezan slucaj, i treba da se obrati za pomoc.

Aloooo ... Pa neću ja ovde da brišem kao na pokretnoj traci.
Nemojte minirati temu raspravom koja bi se mogla, uz malo više tolerancije, voditi i u kafančetu, tj. našoj chat temi.

Sta reci posle ovoga:

kao i za sve shto ne mozesh sam da reshish postoje 'beli mantili' i pricha u koju mozesh ako zelish da verujesh...
ako mislish da ce ti lecenje posredstvom takvih osoba pomoci, beznadezan si sluchaj..

Ovo je ohrabrivanje da verujete svojoj bolesti a ne strucnjacima. Kao, niste Vi "ludi" odn sa problemom nego je lud psihijatar, a Vi ste super iako mislite da ste supermen.

Zato kazem treba da paze da olako ne pisu sale. Neke stvari nisu za salu, i ne mozemo se sa svima saliti. Zbog takvih neozbiljnih ljudi forum je neozbiljno i opasno mesto i svi moraju ispastati, i kada neko pita - "Gde si to cuo"? A odgovor - Pa na forumu rekli, onda svi zivi prevrcu oci, tipa, ma kakav tvoj forum bree.

dajte da dignemo forum na veci nivo, a kome je do "nekih saljivih saveta koji su itekako validni za mnoge probleme" neka ih ostavlja na pdf zabava i humor, LJIS, a ne negde gde se osoba razmislja da li da se ubije sutra, da li da se zatvori u kucu i ne izlazi uopste, da li da legde da pocne saaatima da place itd.

Sta ta osoba da ocekuje u realu kako ce je shvatiti i razumeti ako ovde vidi da se neki sale time i shvataju to kao zezanje. Normalno ima da pogorsa stanje i da se jos vise ucauri u problem.

Poslednja izmena od moderatora:
Dobro, videla sam sada na šta misliš.
Kao što rekoh: bilo bi od velike pomoći da prijavljujete postove koje smatrate neprimerenim, a ne da na njih odgovarate ... jer onda idemo u off, a to neće pomoći nikome ko je ovde došao po savet ili da podeli sa nama probleme.

p.s. Ne mislim da je bilo ko ovde pisao iz neke zle namere već, prosto, možda malo nepromišljeno.

Sad bismo mogli da idemo dalje.

Sta reci posle ovoga:

Ovo je ohrabrivanje da verujete svojoj bolesti a ne strucnjacima. Kao, niste Vi "ludi" odn sa problemom nego je lud psihijatar, a Vi ste super iako mislite da ste supermen.

Zato kazem treba da paze da olako ne pisu sale. Neke stvari nisu za salu, i ne mozemo se sa svima saliti. Zbog takvih neozbiljnih ljudi forum je neozbiljno i opasno mesto i svi moraju ispastati, i kada neko pita - "Gde si to cuo"? A odgovor - Pa na forumu rekli, onda svi zivi prevrcu oci, tipa, ma kakav tvoj forum bree.

dajte da dignemo forum na veci nivo, a kome je do "nekih saljivih saveta koji su itekako validni za mnoge probleme" neka ih ostavlja na pdf zabava i humor, LJIS, a ne negde gde se osoba razmislja da li da se ubije sutra, da li da se zatvori u kucu i ne izlazi uopste, da li da legde da pocne saaatima da place itd.

Sta ta osoba da ocekuje u realu kako ce je shvatiti i razumeti ako ovde vidi da se neki sale time i shvataju to kao zezanje. Normalno ima da pogorsa stanje i da se jos vise ucauri u problem.
I zbog ljubavnih problema koji se postavljaju na ljisu se ljudi ubijaju

Poslednja izmena od moderatora:
Koliko glupih komentara tj odgovora na ovu temu, da ne poveruje covek, a ovaj je posebno glup i skodljiv u smislu da ohrabruje ljude sa problemom da razmisljaju da nemaju problem id a to mogu da rese sami "tako sto ce sesti i popricati sasi sa sobom, ili imati sex sa nekim i to je kao lek za sve".

Ne razumem zasto pisete ovakve komentare, i zasto NIPODASTAVATE neke probleme koje imaju odredjeni ljudi??

To nisu laki problemi, i ne mogu se resiti tako sto ce neko reci - nije mi nista, necu to vise raditi.....

KAKO NE MOZETE DA OSVESTITE KOD SEBE, DA TAKVA OSOBA NE MOZE DA MISLI I REAGUJE IZ VASEG UGLA , NE MOZE DA MISLI I OSECA AKO VI, ne mogu da verujem da Vam je empatija sa osobama NULA JEDNA OGROMNA!

I ovi komentari - vezi lisice, ubij se, ne izlazi iz kuce, ako si toliko lud da radis to i to onda se ubij, ako ne mzoes da sebe sprecis nemoj da zivis i sl su totalno nepotrebni i samo otezavaju situaciju.

Bolje ne napisati nista nego napisati glupost i sprdati se sa necijim problemom.

I upravo Vi stvarate da se oko neke tematike stvori tabu, i da je nesto sramota.....Bas zbog Vas koji to sve retardirano interpretiraju.

Nije beznadezan slucaj, i treba da se obrati za pomoc.

au , tek sad ovo videh ...molim moderaciju da ne izbirshe moj komentar, obizrom da mi je post obrisan, a zli brus ga bukvalno shvata, izvrce, ubacuje sex u isti i tumachi kako mu se oce, il moze u skladu sa svojim intelektualnim kapacitetom..

pre svega, da li zaista mislish da iko svoj ozbiljan problem moze da reshi tako shto ce poslushati teta savetu na forumu? chak i ako joj je nik tako prosvetiteljski inspirativan kao tvoj....

daleko od toga da nipodashtavam bilo chiji problem, samo pokushavam da okrenem na zez i pozitivu, zato shto smatram da postoje lakshe i teze reshivi problemi, za pochetak krecem lajt varijantom... da bi uopshte pristupio svom problemu mora dobro sa sobom da porazgovara, a ne odmah da se trchi kod psihijatra, i slepo veruje u sve shto se tamo chuje, uostalom oni rade shablonski, a svako je individua za sebe, stoga je bitno da sebe shto bolje upozna...ako to ne razumesh, ne znam shta da ti kazem..

ko si ti da tvrdish da problem nije lak? mislish da bash takvim stavom ne ubijash korisnika u pojam ukoliko je labilan i sklon da poveruje u forumske savete i mishljenja?
treba da se obrati za pomoc, prvenstveno sebi, svojim prijateljima, roditeljima, okolini koja ga poznaje i voli, shto vishe priche i podrshke je jedan nachin za reshenje problema, bar za pochetak..

i molim te , ukoliko ne razumesh shta govorim, nemoj da mi utrpavash svoje devijantno tumachenje mojih rechi, izreci svoj stav, al mene se kloni, inache cu morati da seciram tvoje postove rech po rech, shto me zaista ich ne inspirishe.

Jel moze neko meni da pomogne,imam tkao reci neki vid kleptomanije,ali iskljucivo kada se radi o hemijskama iz kladionice i o tudjim upaljacima,svaki put nesvesno stavim u dzep nakon upotrebe,sramota me vise,pomagajteeeeeeeee

Jel moze neko meni da pomogne,imam tkao reci neki vid kleptomanije,ali iskljucivo kada se radi o hemijskama iz kladionice i o tudjim upaljacima,svaki put nesvesno stavim u dzep nakon upotrebe,sramota me vise,pomagajteeeeeeeee

Nije ti to to. Puno ljudi to radi. Kleptomanija je kada imas impusl da to nesto ukrades. Npr niej fora ako ti neko da da ukrades tj uzmes, ili ako ne mare za te stvari da li ce neko uzeti, fora je da uzmes nesto sto ne smes. Ti to radis iz nehata tj zaboravis se jer ti ti predmeti sluze da zavrsis neki posao na koji se koncentrises i zaboravis da si prisvojio taj predmet.

P.s. Zato u drzavnim institucijama a i u bankama imas na salteru onu olovku koaj je vezana kanapom ili kablom hehe :mrgreen:

karakter ! ... nego kako to kleptomanija kolikom to snagom vuce... msm i mene privlaci nekad nesto ... nesto da ukradem neka avanturica da me mine zelja ... ja prije kamion sladoleda ispraznim :rumenka:

Ti si viđen sa skorom dijagnozom !

- - - - - - - - - -

Psihijatar i da drzis .lisce na rukama...:mrgreen:

I brnjica.
Obavezno.
Da ne krade zubima, k'o moj Bax.
Dvorišni ljubimac.

Back