Senka Sreckovic
Početnik
- Poruka
- 2
Moj sin je dobio promene na kozi u predelu prepona i doljnjeg stomaka, posto je u pubertetu ne dozvoljava da vidim, isli smo do dermatologa i ona je bacivsi pogled na to prepisala Daktanol krem. Na kontroli sam trazila da se uradi bris i ispostavilo se da je u pitanju Klebsiella, dobio je terapiju Ciprocinal tbl, 500mg 2x1 deset dana. Nakon terapije on mi je rekao da mu se koza peruta i da se crvenili malo povuklo. Na kontroli kod dermalologa, lekarka nije ni pogledala kako to sada izgleda samo je rekla da nastavi da maze Daktanol kremom,
Nazalost ona je jedina u gradu u kojem zivimo, a po recima sina to ne ide bas na bolje.
Molila bih, ako je ikako moguce na ovaj nacin da mu pomognem, uput za neku drugu kliniku ili lekara, je prosto nemoguce dobiti sem da se strasno naljutim, a to bih iz sveg srca zelela da izbegnem.
Promena traje nesto vise od dva meseca.
Svako dobro
Unapred hvala
Senka
Nazalost ona je jedina u gradu u kojem zivimo, a po recima sina to ne ide bas na bolje.
Molila bih, ako je ikako moguce na ovaj nacin da mu pomognem, uput za neku drugu kliniku ili lekara, je prosto nemoguce dobiti sem da se strasno naljutim, a to bih iz sveg srca zelela da izbegnem.
Promena traje nesto vise od dva meseca.
Svako dobro
Unapred hvala
Senka