Klavijatura za fl studio

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
Da li se moze koristiti najjeftinija klavijatura odnosno sintisajzer obican da se poveze na fl studio odnosno pc?
Koji je sintisajzer najbolji?
Jer, nemam po 2-3 hiljade eura na extra skupe klavijature a i manje, imam fl studio ali mi je jako nezgodno da sviram na tastaturi pa zato hocu da spojim sintisajzer neki da mogu da koristim fl instrumente putem klavijature tj sintisajzera

može. Postoji konvertor za povezivanje sa kompom, nešto ovako

71h6oOWMcmL._AC_SL1500_.jpg

šta će mu to mito? zar nije bolje da kupi kontroler od 3-4 oktave?
Sta je kontroler?
Ne mogu da koristim tastaturu od pc kao klavijatura za fl studio,jako je nezgodno!
Da li cu moci npr ako kupim najjeftiniji sintisajzer da koristim na njemu instrumente od fl studio koje imam, a imam jako dobre.
Ili neka... dobra klavijatura po pristupacnoj ceni za tu svrhu?

Ne razumem se u te... Kontrolore, sintisajzere, i tehnicku pratnju vezanu za muziku.
Oduvek imam sve moguce programe na pc za muziku.
Ali tako da mi sada treba pomoc pri kupovini jednog dobrog kontrolora ili sintisajzera, gledao sam neke i vecinom jeftiniji kontrolori imaju svega oko 25 dirki.

Da li je ovaj irig keys 37 pro dobar?

Znaci da se razumemo, uzimam kontroler radi toga sto u fl studio imam malu nekolicinu jako dobrih instrumenata, nisam siguran da li se mogu da sviraju na tim kontrolorima?

Znaci da se razumemo, uzimam kontroler radi toga sto u fl studio imam malu nekolicinu jako dobrih instrumenata, nisam siguran da li se mogu da sviraju na tim kontrolorima?
FL sam odavno koristio, to je praistorija
kada kupiš klavijaturu, poskidaj sa neta VST pluginove Spectrasonics i Arturia... imaš ih na rutracker.org
i preporučujem ti Steinberg Cubase umesto FL

FL sam odavno koristio, to je praistorija
kada kupiš klavijaturu, poskidaj sa neta VST pluginove Spectrasonics i Arturia... imaš ih na rutracker.org
i preporučujem ti Steinberg Cubase umesto FL
Od dwwova (ili kako li se zovu) znam da koristim najvise fl studio, cubase je jako tezak za ucenje, reason isto, magix music maker, gold wave, waves central, izotope, itd itd, ali za komponovanje tj sviranje koristim fl studio
Znaci ne treba mi fl studio za vts instrumente? Mislim da imam u fl studio vts plugin aturia ali nisam siguran.

Kupim m-audio kontroler i snimim na njega ko na usb memoriju instrumente, a koristim pc za menjanje instrumenata i podesavanje zvuka, dok samo na kontroloru pritiskam dirke koje salju zvuk na kompijutersku zvucnu karticu?

Budzet, stedeo bih za npr neki korg, ali nemam vremena tako da oko 100 eura da kupim kontroler midi ili klavijaturu.

Back