Klasični rok albumi koji su kolekcionarsko zlato

Svaki respekt za ovu grupu.
Da. Samo dva albuma, raspali se sa SFRJ. Ima nešto kasnije ali samo pjevač i jedan još. Mislim da su koristili naziv Miladojka na još nekom albumu ili dva, da sad ne kopam po discogsu. Ali mislim da to nije više to i da se osjeti koliko se sjećam preslušavanja. Danijel Kašnar bubnjar je bio jako važan član i još dvojca originalnih, njih više nakon 1991 nema. A pjevač nije pisao sve stvari. Drugo je ono tipa Disciplina Kičme kad Koja piše sve i pravi omote, pa nije bitno previše ostatak benda pa mogu da se mjenjaju bez problema iako oni isto daju doprinos naravno. Ovi su pisali zajedno, pa nekako to više nije Miladojka nakon 1991. Dakle, samo dva albuma, ovaj i onaj prije 'ghastly beyond belief' je ono pravo.
Ima i neka kazeta demo prije prvog albuma isto što su sami objavljivali.

Da. Samo dva albuma, raspali se sa SFRJ. Ima nešto kasnije ali samo pjevač i jedan još. Mislim da su koristili naziv Miladojka na još nekom albumu ili dva, da sad ne kopam po discogsu. Ali mislim da to nije više to i da se osjeti koliko se sjećam preslušavanja. Danijel Kašnar bubnjar je bio jako važan član i još dvojca originalnih, njih više nakon 1991 nema. A pjevač nije pisao sve stvari. Drugo je ono tipa Disciplina Kičme kad Koja piše sve i pravi omote, pa nije bitno previše ostatak benda pa mogu da se mjenjaju bez problema iako oni isto daju doprinos naravno. Ovi su pisali zajedno, pa nekako to više nije Miladojka nakon 1991. Dakle, samo dva albuma, ovaj i onaj prije 'ghastly beyond belief' je ono pravo.
Ima i neka kazeta demo prije prvog albuma isto što su sami objavljivali.
Našao sam na netu 5 njihovih albuma, 4 studijska i jedan koncertni. Albumi su iz sljedećih godina: 86, 90, 93, 95 i 98.

AC/DC: Ponovo u crnom (Back in Black)

Back in Black je objavljen 1980. Bio je to prvi AC/DC album sa Brajanom Džonsonom na vokalu. Album sadrži nekoliko pesama koje su i danas popularne, kao što su Hells Bells, Shoot to Thrill i You Shook Me All Night Long.

Pogledajte prilog 1597558
Da. Bend koji puno ima tog blues zvuka, ritma, pa chuck berry zvuka, influence... tekstovi su bili ok sa Bonom, ništa više od ok, samo ok. Sa Brianom kako šta. Sve je vrlo jednostavno, svakodnevni život teme, nema nekog intelektualizma što inače volim, ali nekako mi uvijek stave osmjeh na lice kad ih čujem. Šire mi veselu energiju. Al to je to.
Nisam ljubitelj 'Back In Black' niti 'Highway To Hell'. Previše komercijalno, previše za mase, plitko. To je više proizvod. Nije mi neki njihov đir. Ali kad čuješ "High Voltage", "Dirty Deeds...", "Let There Be Rock" i kruna na to live album "If You Wanna Blood You Got It" to je već onaj pravi ACDC. Ok je i EP 'Jailbreak'. Ima meni ok i novijih albuma, al ne sve. Recimo: Ballbreaker, Stiff Upper Lip, Black Ice. A iz 80tih nisu loši 'Flick Of The Switch' i "Fly On The Wall'. Album "For those about...." mi je onako osrednji.. A isto nikako nisam baš preferirao Blow Up Your Video, Razor Edge.

Našao sam na netu 5 njihovih albuma, 4 studijska i jedan koncertni. Albumi su iz sljedećih godina: 86, 90, 93, 95 i 98.
E pa znao sam da su ta dva i zaboravio taj live. Ali kažem, to ti je samo pjevač i na nekom od njih i trubač, ostali nisu Miladojka. Ali koriste ime isto. Taj iz 93 ima mislim onu neku pilu disk, šta je već na omotu.... Sjećam se toga. Imaju svi detalji na discogsu kome se kopa. Mislim da su ti albumi nakon 1991 lošiji. Osjetno lošiji.

E pa znao sam da su ta dva i zaboravio taj live. Ali kažem, to ti je samo pjevač i na nekom od njih i trubač, ostali nisu Miladojka. Ali koriste ime isto. Taj iz 93 ima mislim onu neku pilu disk, šta je već na omotu.... Sjećam se toga. Imaju svi detalji na discogsu kome se kopa. Mislim da su ti albumi nakon 1991 lošiji. Osjetno lošiji.
OK. Preslušaću jednom sve albume. Onda ću slušati prva dva albuma.

Back