Klasična jesenja tema - ledeni radijatori na hladnu noć

Poruka
13.027
Evo 9 sati uvece... Napolju pirka košava. Noć hladna. Radijatori ledeni. A "grejna" sezona počela!!! Već nekoliko dana!
Sedimo u kaputima i kad više ne može onda uključimo grejalicu.
Pa će posle da bude "A zašto ne štedite struju?" pa zato što štedimo gas! I još ga plaćamo cele godine.
Mislim, bolje bi bilo da cele godine štedimo pa odemo celu zimu u trope da ne trošimo ni struju ni gas.
A možda su ovi što nas greju već otišli u trope pa nema ko da nam uključi peć?
Bilo kako bilo, osećamo se kao pećinski ljudi u pećini a bez peći.

Evo 9 sati uvece... Napolju pirka košava. Noć hladna. Radijatori ledeni. A "grejna" sezona počela!!! Već nekoliko dana!
Pa će posle da bude "A zašto ne štedite struju?" pa zato što štedimo gas! I još ga plaćamo cele godine.
Mislim, bolje bi bilo da cele godine štedimo pa odemo celu zimu u trope da ne trošimo ni struju ni gas.
Sramota.

Nazalost.Hoce isplatu na vreme,a kada ce biti toplo,sta ih briga.Motka je iz raja izasla.
Aj nemoj da platiš?

Kako je počelo sa isključenjima struje ove godine, još ce i struju da nam isključe....

I onda ce da bude - buši odžak i stavljaj smederevac. Pa ce posle da bude "a sto zagadjujete okolinu i ložite stare drvene i nove pvc prozore, kompjutere, stare mobilne, pocepane košulje itd.?" majke ti a šta da lozimo? crveni kanandski kedar pa da sve miriše?

Aj nemoj da platiš?

Kako je počelo sa isključenjima struje ove godine, još ce i struju da nam isključe....

I onda ce da bude - buši odžak i stavljaj smederevac. Pa ce posle da bude "a sto zagadjujete okolinu i ložite stare drvene i nove pvc prozore, kompjutere, stare mobilne, pocepane košulje itd.?" majke ti a šta da lozimo? crveni kanandski kedar pa da sve miriše?
Ma da moraju se izmirivati obaveze prema drzavi,a drzavu zabole za narod kako se snalazi.kada stignu racuni,prvo se to izmiruje,pa sta ostane za ostalo.

Kod nas griju od 1.10.

Mnogo ste vi razmaženi.U većini evropskih gradova ljudi ni po ciči zimi ne puštaju grejanje ,eventualno ujutru rernu da se okupaju

Mnogo ste vi razmaženi.U većini evropskih gradova ljudi ni po ciči zimi ne puštaju grejanje ,eventualno ujutru rernu da se okupaju
A stvarno jesmo razmaženi po pitanju grejanja. I klimatskih prilika uopšte. Hoćemo da zimi idemo u tankoj bluzi i bez čarapa. :lol:
Nekada su postojali džemperi, a danas ko to još nosi.
Jedino su Amerikanci razmaženiji- zimi nagruvaju na 25 a leti spuste na 17°C.
~~~
Najbolje bi bilo da se odredi cena po kubiku gasa, pa koliko ko potroši. Ili preko neke druge toplotne jedinice.

A stvarno jesmo razmaženi po pitanju grejanja. I klimatskih prilika uopšte. Hoćemo da zimi idemo u tankoj bluzi i bez čarapa. :lol:
Nekada su postojali džemperi, a danas ko to još nosi.
Jedino su Amerikanci razmaženiji- zimi nagruvaju na 25 a leti spuste na 17°C.
~~~
Najbolje bi bilo da se odredi cena po kubiku gasa, pa koliko ko potroši. Ili preko neke druge toplotne jedinice.

Jos bolje bi bilo da se pare izrazavaju u ergovima. Inace, slazem se ali kako ces to da izvedes na 'centralnom' grejanju u zgradi?

Eto rešenja. Kuvajte kupus, ajvar i nema zime.
jok pa cu kuvam po skupoj struji ?!? :per:

aj 'kis kup s gov' u kucnim uslovima (ono prvo - pisalo na tabli ispred restorana na Ibarskoj - uvek sam se pitao da li je ono jedno ili ono drugo??)

ali ajvar! pa u zgradi? Pa do jutra bi me izveli na streljanje.

Wind Windy Weather GIF

Back