Класици са киоска

Ma moguce je veruj mi :sad2:
Kada su bile one Diznijeve bajke ja stigla da uhvatim cele tri :( i to sam kod moje prodavacice, zapravo na tri mesta, kao obezbedila ,zena je pravila spisak imena za knjige i one stignu cele tri :evil: Bila je ludnica , obisla sam sve moguce radnje cak i u Nisu koje su mi bile usput posto sam tamo sveke nedelje , ali nista.:(
Recicu i sada prodavacici , naravno ,ali dobro si mi rekla za predstavnistvo znacu za u buduce.:)

Jedna od boljih ideja koja je sprovedena u delo poslednjih godina. Omogucila mi je da kupim neke knjige koje su odavno nestale iz porodicne biblioteke, ili pak da zamenim one koje su se bukvalno raspale od citanja (i pored redovnih poseta knjigovescu). :) Drago mi je sto nastavljaju sa novim kolima. :)

Los prevod i jos gora lektura je stara boljka od koje ne pati samo Laguna, vec manje vise, gotovo svi izdavaci. :(

Neko je napisao da je bolje vidjati Lagunine knjizare, nego novotvorene "butike" i sa tim se potpuno slazem, s tim sto bih dodala da bih radije gledala bilo kakve knjizare od kockarnica i kladionica. Svaki put kada prodjem pored Albanije, zazalim sa starom dobrom Jugoslovenskom knjigom u kojoj sam uvek mogla naci povoljne knjige na engleskom.

Nemam nista protiv. Ima mnogo ljudi koji vole da procitaju dobru knjigu ali su im zbog cene nedostupne. Volim da kupujem i polovne knjige .Jedan prijatelj je na buvljaku pronasao knjigu koja je izuzetno retka,a koja je na kraju zavrsila u muzeju.Uopste mi nije vazno gde se prodaju, pa cak mi nije vazan ni kvalitet papira vec ono sto pise na njemu.

Back