Kladjenje

Djox010

Zainteresovan član
Poruka
277
Pozdrav, nemam pojma o kladjenju a hteo bih da probam. Zanima me na jednom tiketu kada odigram vise parova 4-5, 20.. Da li svi oni moraju biti pogodjeni da bih dobio nesto ili dobijam svakako za one koje sam pogodio?

Pozdrav, nemam pojma o kladjenju a hteo bih da probam. Zanima me na jednom tiketu kada odigram vise parova 4-5, 20.. Da li svi oni moraju biti pogodjeni da bih dobio nesto ili dobijam svakako za one koje sam pogodio?

Морамо знати ко саставља спортску листу. Састављају веома добри математичари који својим квотама требају свом власнику створити профит. Може се добити, али велики новац, тешко. Постоји једна метода у рулету, где морас освојити свакако новац. Стављш само на боје, почнеш са 1 евро, ако изгубиш стављаш 2 евра, ако изгубиш понов, онда стављаш 4, и све док губиш мораш повећавати та 2 евра, једном мораш добити и добија 1 евро висе. Замисли да радис то са 1000 евра. Сваки пут кад победиш, идеш из почетка. Покер није нека игра, јер 50% срећа, 40% тактика и 10% је гледање реакција људима који су присутни за столом. Веома је тешко сакрити емоције, које се емитују на лицу.

Kladjenje je navlakusa i postaje gora zaraza,od alkohola i duvana.Odigraj neku,ali na nize kvote,jer je tu sigurniji dobitak,pa bar ulozeno.I sa manje parova.Opet kazem,pazi da te to ne odvuce u propast.

Back