KLADIONICE

Kladionice su sada , daleko manji biznis, nego pre par godina.........nije to vise ona kinta, koja se okretala do pre 5-6 godina..........em ih je mnogo , em su se i ljudi malo opametili..........

Da je bolja , makar lagodnija varijanta od npr, kafica i slicno, to stoji.............

Ako hoces da ulozis 40 000 E, otvori apoteku, tu nema promasaja, ovaj narod ce sledeci vek , jos provesti na bensendinima, i slicnim vitaminima............

Zaposlis jednog farmaceuta, uzmes lokal, nagruvas lekovima, i milina.........kod mene u kraju, najbolje sljaka apoteka, yebote, uvek red ispred........dok sve ostalo zvrji prazno, pa i kladionice...

nikolasan:
Sto ti nisi otvorila kladionicu? Jel ima opasnosti od konkurencije,posto su vlasniik Zone i jos jedne kladionice vec dva metra pod zemljom zato sto su usli na neke teritorije,koji su drzale neke druge kladionice?

Sto se tice zakona,citao sam treba da se ima oko 30 uplatnih mesta,plus dajes oko 150 evra depozita po uplatnom mestu...
otvorila sam salon jer se time inace bavim a u kladionici bi mogla biti samo gazdarica ne bih imala sta da radim a ja ne volim da budem nekorisna...sad cu otvorim jos jedan salon...

Kakav salon? Ma ja sam spreman da rizikujem,ko ne riskira ne pije sampanjac:) Za pocetak uzecu licencu neke kladionice,dok ne udjem u stos, a kasnije cu razgranati kladionice po citavoj Srbiji i Bosni,ali sve zavisi kako mi bude islo.

nikolasan:
Znaci isplati se
Ma to ti je sada sve slabo.Zarada ovih sto sada drze kladionice je u tome sto drzavi u principu ne placaju nista ili jako malo,zatim radnike rade za plate koje su inace i ovako jada,ubacuju aparate koji su sigurna zarada.
E sad ne znam odakle si ,ali recimo ovde u BGD malte ne u svakoj ulici ima po kladionica.Pa ti sada razmisli gde je njima zarada.Citav narod se kao kladi i ima para za bacanje?Da ne govorim sto je vecina kladionica smesna i vacaroska.U nekima treba i po nekoliko dana za isplatu da cekas.A to ako mislis da stalno branis tikete onda bolje odustani od toga.Moj poznanik radi sa jednom kladionicom po pola i on naravno stalno trckara da brani nesto tako da i kad je dobro kolo on ne uzme maximum zato sto puca na branjenju.A da ne govorim o tome da je prsao sa zivcima.
Da bi ozbiljno radio taj posao treba da imas i para.MNOGOOO!
E tu je ova drzava pogresila sto je dozvolila raznim slepcima da otvaraju kladionice i kockarnice i da se na vacarenje radnika i igraca bogate.
Bolje ulozi tih 40 000 u neki drugi posao.Manje ce te boleti glava.

nikolasan:
Razmisljam da otvorim kladionicu, pa me zanima imali neko iskustva u tom biznisu,neki savet :roll: Hvala!
ja i drug otvarali na netu
sajt savrsheno radi

dizajnirana je da radi za sitne pare
mislim, da joj klijentela budu vlasnici e-gold rachuna

al nismo mogli iz srbije da kupimo e-gold :(
patili se s nekom sicom i desetak klijenata, bili neshto malo dobri, i digli ruke jer nismo imali dovoljno zaliha e-golda :(

ako te interesuje
mogu da ti prodam sajt (valjda ga drug josh ima na kompu)
a mogu da ti nadjem i najbolje kvote dan pre ostalih (radeo sam za par lokalnih kladionica i upucen sam veoma u ovo)

mogu da ti i objasnim kako ti je najisplativije da radish samo na netu, mislim ono uplata, isplata...

internet kladionica je mnooogo isplativija, platish host, kvote i nekog da prati. i nishta vishe. a to mozesh i sam.

e, sad... neznam kako ide zakonski...

javi se na PP ako si zainteresovan

Back