Kladionice opasno potcenile Novaka pred finale

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
391.300
thumb2.jpg

Novak Đoković i Karlos Alkaraz prirediće nam još jedan teniski spektakl na ovogodišnjem finalu Vimbldona, i to u nedelju od 15 časova.
Bukmejkeri su objavili kvote za ovaj meč, a prema kvotama se može reći da je favorit u ovom meču Karlos Alkaraz.
Prema tome, kvota za njegovu pobedu je čak 1.65, dok je na pobedu Đokovića kvota tek 2.10, što možda izgleda potcenjivački,
ako se u obzir uzme forma u kojoj igra Novak.Meč se igra sutra, u nedelju, od 15 časova, na Centralnom terenu, a sve detalje meča moći ćete da pratite i na Direktno.rs.

Pa ovako Alkaraz je u monumetalnoj formi ko zver igra.Na svakoj je loptici.Sve stize trci ko najbolji bundesligaski bek kada je Nemacka bila prvak sveta u fudbalu.Neverovatan je.I takticki je dobar.E sada mislim i stojim iza toga da Novak moze njega da dobije trecom taktikom.Mreza i samo izlasci na mrezu da seče poene.Nazalost misljenjanja sam da ce tesko proc u nadigravanju.
Taj momak sve stize.Bez obzira na sve to smo optimisti i verujem da ce Nole smisliti neku taktiku da ga pobedi.Tu igra glava.Fizicki ce tesko iako je i Nole zver ovaj je mladji 15 godina.
Uh bit ce tesko ali verujemo!
Nije da ga pocenjuju vec su pomno pratili sve meceve njih dvojice i procenjuju na osnovu toga.
Ali mislim da Nole nije igrao svoj najbolji tenis.Cuvao se i on malo za kraj.Nije naivan.Ne bi bio najbolji na svetu da nije ostavio nesto za kraj sto mi neznamo.Neku svezinu i drugu taktiku.

Ja ne mogu ni da zamislim da Alkaraz pobedi Novaka
Novak mora da pobedi zbog onih zlih Engleza koji ga ne vole i da im uzme pehar iz ruke princeze Kejt Midlton :lol:
Alkaraz ga je pobjedio lani u finalu Vimbldona. Tad Novak nije imao operaciju.

Sinoć je Novak u izjavi za Sport klub rekao da je Alkaraz najbolji teniser na travi. Lani je osvojio Kvins i Vimbldon.

Novak se ove godine nije plasirao u finale nijednog turnira prije Vimbldona.

Alkaraz je u četvrtfinalu pobjedio Sinera, a u polufinalu Medvedeva. Novak nije imao tako težak put do finala.

Možemo mi navijati za Novaka, ali ovo što sam naveo su činjenice.

Back