Kladionicarski deo foruma "kosarka"

Ima u meridianu. Objavljeno jutros u dopuni.

sifra 0371 Denver - Memfis 1.50 / 15.00 / 2.60

Nisam proveravao dali su stopirali ili menjali kvote.

Odlucio sam da ne idem veceras, i sad ne bih isao, da znam da ce sigurno proci........
app. Toga jedan od mojih najvecih gubitaka na kladionici je vezan za jedan slican slucaj.
Filadelfija u kojoj je igrao Ajverson je igrala na pocetku svoje turneje u Sakramentu, koji je imao najbolji skor u ligi, i poznat kao sjajan domacin( sa sve Divcem,Pedjom,Veberom i komp.).Hendikep +9 na Filadelfiju, i ja tokom dana saznam da Ajverson nije otputovao sa ekipom........
Zaredjam po kladonicama, i istresem dobre novce na Sakramento.....
epilog: Filedelfija dobije Sakrametno 27 razlike .
Erik Snou postigne rekord karijere............

Odlucio sam da ne idem veceras, i sad ne bih isao, da znam da ce sigurno proci........
app. Toga jedan od mojih najvecih gubitaka na kladionici je vezan za jedan slican slucaj.
Filadelfija u kojoj je igrao Ajverson je igrala na pocetku svoje turneje u Sakramentu, koji je imao najbolji skor u ligi, i poznat kao sjajan domacin( sa sve Divcem,Pedjom,Veberom i komp.).Hendikep +9 na Filadelfiju, i ja tokom dana saznam da Ajverson nije otputovao sa ekipom........
Zaredjam po kladonicama, i istresem dobre novce na Sakramento.....
epilog: Filedelfija dobije Sakrametno 27 razlike .
Erik Snou postigne rekord karijere............

Dobio Denver lagano.:per:

Vidim da na skoro svim kladionicarskim portalima savetuju tip na Indijanu protiv Milvokija, a meni je to veceras najveci zicer na Milvoki.Milvoki zaostaje dve utkamice za Indijanom, po meni ima kompaktniju ekipu, vratio se Red.Poslednja sansa da se uhvati prikljucak za playoff.......
Po meni dvojka k`o vrata.......
Takodje mislim da je i Nju Orleans veliki favorit, i odigrao sam i Atlantu protiv Bostona.Boston se koliko vidim i ne pretrze jureci poziciju, a sinoc su imali tezak mec u Teksasu, da ne pricam da je Atlanta kuci veoma jaka..........
Takodje sam na tiketu iskombinovao sa overom na Sacramento-Denver.

Ja sam to sinoc ovako odigrao

Indiana - Milvoki 1 :tick:
Atlanta - Boston 2 :cross: :dash:
Minesota - Miami manje od 208.5 :tick:
Nju Orleans - Memfis 2 :tick:
Portland - Oklahoma 1 :tick:
Sakramento - Denver H2 :tick:
Juta - Lejkersi 2 :tick:
dobitak : 4500

Bas bezveze sam odigrao na Boston, u losoj su formi jako i igrali su u gostima, ali Atlanta me je zeznula toliko puta da sam morao protiv njih...

Ja sam to sinoc ovako odigrao

Indiana - Milvoki 1 :tick:
Atlanta - Boston 2 :cross: :dash:
Minesota - Miami manje od 208.5 :tick:
Nju Orleans - Memfis 2 :tick:
Portland - Oklahoma 1 :tick:
Sakramento - Denver H2 :tick:
Juta - Lejkersi 2 :tick:
dobitak : 4500

Bas bezveze sam odigrao na Boston, u losoj su formi jako i igrali su u gostima, ali Atlanta me je zeznula toliko puta da sam morao protiv njih...

Bas ruzno kad imas svoje vece osetis toliko utakmica i onda bezveze padnes na utakmicu koju realno i ne bi odigrao.......
Ja opet od cetiri predloga ovde samo jedan pogodio (bas taj Boston) i prosao tiket, jer sam na tiketu odigrao Atlantu,Portland,Lejkerse i hendikep 2 na Milvoki....

Bas ruzno kad imas svoje vece osetis toliko utakmica i onda bezveze padnes na utakmicu koju realno i ne bi odigrao.......
Ja opet od cetiri predloga ovde samo jedan pogodio (bas taj Boston) i prosao tiket, jer sam na tiketu odigrao Atlantu,Portland,Lejkerse i hendikep 2 na Milvoki....

I sinoc padnem na jednu :/

Cikago - Toronto manje od 197.5 :cross:
Memfis - Minesota H1 :tick:
Golden Stejt - Dalas manje od 211.5 :tick:
Klipersi - Oklahoma manje od 204.5 :tick:

kvota nesto preko 11...

Back