Kladionica

DellBoy-011:
Interesantno pitenje:-D
Mogu i ostali, koji imaju vere:-D

A stvarno, šta je sa ovim radikalima sad?!
Ili nemaju sto eura ili su tu samo kad se glasa za ankete:lol:
TROTERU ko bi se kladio sa tobom????
Da si DELI RADIVOJE i nekako ali prevarant sa televizije?????? NIKAKO,,, zadrzi svoje virtuelne pare do sledece epizode. Probaj na forumu Koha di tore jaci su finansijski???

nocna mora:
TROTERU ko bi se kladio sa tobom????
Da si DELI RADIVOJE i nekako ali prevarant sa televizije?????? NIKAKO,,, zadrzi svoje virtuelne pare do sledece epizode. Probaj na forumu Koha di tore jaci su finansijski???
A gde ćeš ti da probaš? U BAAS partiji?:lol:
TIket za izlaznost mi je prošao, više od 57,5 2000x2,58-)

pa da, niko nije hteo da se kladi kad radikali ne dobaciše ni do 30%:lol:

zatvaram radnju.
I pozdravljam chaveza, giovanija, jerry-a, paolu, besnog risa, no_problem (koji se mudro nije pojavljivao) i ostale prognozere koji su bili jaki na rečima.

Ovako stoje stvari na kladionici:

izlaznost 57.5 i više uplaćeno 2000 kvota 2,5 dobitak: 5000
dss-ns 18,5% i više uplaćeno 1000 0
srs 26-30% uplaćeno 500 kvota 2 dobitak: 1000
g17 5 - 7,5% uplaćeno 500 kvota 2 dobitak: 1000

DellBoy-011:
pa da, niko nije hteo da se kladi kad radikali ne dobaciše ni do 30%:lol:

zatvaram radnju.
I pozdravljam chaveza, giovanija, jerry-a, paolu, besnog risa, no_problem (koji se mudro nije pojavljivao) i ostale prognozere koji su bili jaki na rečima.
Ja bih se, recimo mogla kladiti da su "demokrate" (ovom prilikom mislim na DS, posto se "dama" koja je ovo napisala tako deklarisala) u stanju ovako nesto da napisu, sto je manje vazno od toga sto tako i misle -
:Citat:
Original postavio Romansa
"Pa bolje bilo ko nego PopLazicka.
Sto se mene tice,radikali su jedina sorta zbog koje bih vaskrsla Hitlera,programiranog za istrebljivanje nepristojne i bezobrazne,gomile bez osecanja za kosmos,siri od Srbije i njihove koristi.
Proglasite jednopartijski sistem,ucinite bilo sta da aveti napokon UMRU u ovoj zemlji neprosvecenih seljaka."
Pa, ko je neprosvecen, vidi se, ko bi da vaskrsava Hitlera, vidi se, ko bi da ubija neistomisljenike, vidi se.

Dakle, mozes biti zadovoljan sto nisi otvorio kladjenje ko je veci Hitler od Hitlera, svakako bi izgubio ti.

Back