Kladionica / Tiketi

evo jedan dobitan

Prilozi

• tiket.jpg
    tiket.jpg
    114,9 KB · Pregleda: 31
ovo nije moj tiket nego kum odigrao.. ne kladim se ja..
mada ima ona šema da dupliraš opklade na iks i uzmeš kintu ko dobar dan
ozbiljni kladioničari znaju da ta šema vodi u totalnu propast ali kad je WC npr tu ide lagana para
sačeka se lepo četvrtfinale gde su ostali najbolji timovi.ujednačeni....nema prevelikog rizika, dosta se kalkuliše.. stvoreno za ikseve..
4 četvrtfinala, dva polufinala i finale.. 7 utakmica.. jedan iks da uhvatiš ti si u plusu.. sa dupliranjem opklade..
do sada već imamo dva.. biće minimum još jedan a možda i dva..dakle 3 ili 4 iksa od 7...
nikada se na nekom velikom takmičenju nije desilo da nije bilo produžetaka od četvrtfinala pa na dalje..dakle da nije bilo remija..

Otvaram ovu temu za naše kladioničare sa Krste.Ovde postavljajte svoje tikete koji ste igrali,koji su prošli,koji nisu prošli.Pravite strategiju za nove tikete. :)
Imam ekstra strategiju za nove tikete koja ce vam sigurno doneti veliki dobitak na kraju godine.
Zavari se metalna kutija kockica i na vrhu kutije izbusi se rupa u kockici desetkom i kada se krene u kladionicu pola love uvek ide u metalnu kutiju a druga polovina u kladionicu na kraju godine radi brusilica i sece se kutija ako bude vise love u kutiji nego u dzepu onda treba zaobici kladionicu u sirokom luku.
Tu samo kuca dobija (kladionica) toliko od mene za sada pa se cujemo sledece godine da cujemo ko je kolko izgubio :(

Back