Klackalica

bla bla bla

...

jaa makar ne tuzakam ko ti gosn tabletice

...

i samo jos ovo

....
Vidiš da sam bio potpuno upravu i da sam te ispravno procenio.Ja ne grešim kad su ljudi u pitanju.Naravno da ću da ti prijavljujem postove.Nedostupan si mi da te bijem.To je jedino što mogu da uradim.
Ti da imaš imalo samopoštovanja.Nikad ne bi ni dolazio.
Kad sam ja došao kod vas u onaj vaš brlog?Godinama nisam niti bi došao i danas.Da niste bili dosadni.
Ne bitan si.Smaraš.Ideš okolo pljuješ me.Bedan si.Nisi moj nivo.Neću da se poznajem sa tobom.Beži od mene.
I nemoj da me imitiraš.Jako ti ružno stoji.Smešan si kad to radiš.

Vidiš da sam bio potpuno upravu i da sam te ispravno procenio.Ja ne grešim kad su ljudi u pitanju.Naravno da ću da ti prijavljujem postove.Nedostupan si mi da te bijem.To je jedino što mogu da uradim.
Ti da imaš imalo samopoštovanja.Nikad ne bi ni dolazio.
Kad sam ja došao kod vas u onaj vaš brlog?Godinama nisam niti bi došao i danas.Da niste bili dosadni.
Ne bitan si.Smaraš.Ideš okolo pljuješ me.Bedan si.Nisi moj nivo.Neću da se poznajem sa tobom.Beži od mene.
I nemoj da me imitiraš.Jako ti ružno stoji.Smešan si kad to radiš.

...

previse mesas lekove koje treba kontrolisano uzimati. Za mene si se pogresno natripovao.
Sebe uzdigao na nivo "profajlera" a to nisi.
Za tuču pa nemoj da si smesan nismo srednja skola. A i ne bi dobro prosao koliko god da misli da si u kondiciji.

Smanji tuzakanje i trip da ti neko radi o glavi.

...

Pogresno si me procenio. To ce tek skapirati nekad.

Cestitam ides na ignor

Da, vrlo zanimljivo..deset ljudi ispred tebe, svaki od njih ima svoju sliku o tebi..ko si zapravo pravi ti...:lol:

Ако њих десет има копачке онда је то фудбалски тим, а ја сам голман.

Ако њих десет има повез преко ока и мараму на глави онда је то десет љутих гусара,

а ја сам Џек Спероу.

Ако њих десет има пушке онда је то стрељачки вод, а ја сам... јбг. није више ни важно.

А сада нешто сасвим другачије, уживајте!:

Back