KKK i crnci u shumadiji...sta je sledece?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
*BILJA*:
E, ovo mi se prvi put desilo na ovom podforumu, da neko od mene brani Srbe :shock:
Nisam im gledala u rodoslov, ali slika sa stadiona koji zvizdi tudjoj himni sa utakcime koja se odigrava u Srbiji, svakako da ce prvo asocirati na Srbe.
Malo je nemoguce da od 20-ak hiljada navijaca, tu budu samo manjine, katolici, romi, i ini.
Bilo je i Srba, i time sto cu opravdati taj cin, ne cinim nikakvu uslugu svom narodu.
Jednostavno to je sportska i svaka druga nekultura. Da, bilo je i onih koji su stajali, bilo je i onih koji su tapsali, ali, vise je bilo onih koji su zvizdali. Pa, i sam komentator je rekao da to nije u redu, i dao primer Cehoslovacke (cini mi se) gde je ceo stadion pozdravio nasu himnu!
Čehoslovačka ne postoji:Češka ili Slovačka!:?

serb_pagan:
postoji..itekako postoji..taj "front" obozava ratka mladica,busa se u patriotske grudi,a njihovi stavovi se u 99% slucajeva poklapaju sa stavovima dss-ovaca,radikala i socijalista...sve je to izaslo ispod istog shinjela..ko ne veruje,neka poseti sajt stormfronta,odeljak srbija..tamo se propagiraju iste stvari i vlada isti nacin misljenja kao na velikosrpskim nacionalistickim sajtovima i medju nacionalistima forumasima..

Постоји тај фронт колега, као и фронт који обожава све што је страно, који пљује све што је домаће и који се радовао бомбардовању Србије и убијању њене деце под формом милосрђа. Некима ни то није било дост , па су тражили још и још и још, не треба ићи на стормфронт, може и на Крстарици да се нађе. Хвала Богу да су такви коначно испушили у сваком погледу.

dr hirurg:
Постоји тај фронт колега, као и фронт који обожава све што је страно, који пљује све што је домаће и који се радовао бомбардовању Србије и убијању њене деце под формом милосрђа. Некима ни то није било дост , па су тражили још и још и још, не треба ићи на стормфронт, може и на Крстарици да се нађе. Хвала Богу да су такви коначно испушили у сваком погледу.
ne lupaj..ja evo volim "sve sto je strano",jedan clan moje porodice bio je u ratu na kosovu,a nisam se radovao bombardovanju srbije,ni ubijanju dece i nevinih ni u srbiji ni na kosmetu...hajde,ko se to u srbiji radovao bombardovanju? lupetanja dokonog autoritarca,nista drugo,koji smatra da sve sto se protivi njegovom nacional-socijalistickom nacinu misljenja treba pobiti...i otud ovakve etikete

markovozd..:
Blagopocivsi Karlon se reinkarnira svakodnevno , sto kroz klonove, sto kroz verne sledbenike sekte.........".Karlonova deca " :)

A Se*e mita je tu kao dvorska luda , na dvoru kralja Karlona........:)

Да ли је истина да си ти грађен као слово Ф ?
Знаћи то је разлог зашто си импресиониран позадином!? :lol:

jomini:
Ode tema u off... Strašno je što su neki i podržali celu situaciju. Zbogom pameti.

Samo tri crnca sportiste i vidi frke!
To je zbog onih viceva o crncima pa se neki uplašili jer su pričali javno o sebi nešto što nije tačno.

E sad, treba objasniti ljudima da su crnci naš bratski narod koji je mnogo više propatio od Amerikanaca nego mi. I dan danas ispaštaju.

A braća Srbi i sestre Srpkinje nikada nisu bili u ratu sa tim ljudima.
Imali smo u našoj istoriji "Crnog Arapina", "Crnog Djordja" i "Crno dete".
Druge crnce ne vidim...
Ipak je zbog dužine!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back