U svetu poznata bolest kao KJU groznica se pojavila na životinjama u srbiji danas sam dobio informaciju od moje bivše koleginice koja radi sa Veterinarskom inspekcijom
Nemoj da nisam rekao sprema se nova podvala od strane DS-ovaca koji su listom svi zaposleni u upravi za veterinu i u veterinarskoj inspekciji.
ps ovaj post ću da slikam sa datumom i na krsti pa ću vam svima podmetnem pod nos -ako mi tema bude bila obrisana a kasnije pukne bruka.
kao i to da Veterinatska inspekcija po običaju ne preduzima ništa po tom pitanju , znači da je u najavi novi skandal ove jeseni i zime kada će da pukne bruka , pa će opet svi da navale da traže ostavku novoga ministra poljoprivrede a Uprava za Veterinu zna za bolest i njeno postojanje a ništa ne čini da bi se ono zaustavilo..U Srbiji se širi "KJU" groznica, izuzetno opasna bolest jer se prenosi sa životinje na čoveka, pojavila i u Podunavskom, Braničevskom i Južnobanatskom okrugu.
Nemoj da nisam rekao sprema se nova podvala od strane DS-ovaca koji su listom svi zaposleni u upravi za veterinu i u veterinarskoj inspekciji.
ps ovaj post ću da slikam sa datumom i na krsti pa ću vam svima podmetnem pod nos -ako mi tema bude bila obrisana a kasnije pukne bruka.