kišobran kolica, privremena tema...

ja sam u Mothercare-u kupila za 23 eura :mrgreen: creveni suncobran da mi se slaze sa retro sarama na crnim Maclaren kolicima

Dosta vise tih dezinformacija o kisobran kolicima. Ima ih svakakvih.. nije tacno da su sva nestabilna i da nemaju nastresnicu. Moja imaju cak i prekrivac za kisu i vetar (sto nije lose kada zivite u sred mora) i voze se lako i brzo... obozavam moja Maclaren kolica

Evo pogledajte sami da ne lazem :
http://www.babycentre.co.uk/baby/buyingforbaby/pramspushchairsbuggies/reviews/maclarenquest/

moja su samo drugih boja i sara

Pa nismo se razumele, ja to uopste ne zovem kisobran kolica, to su meni prelazna kolica, a prava kisobran su toskovi, konstrukcija i malo platna, sve zajedno 2-3 kila. Inace slicna su i moja kolica kojima sam prezadovoljna i ja imam navlaku za kisu i vetar...ma fenomenalna kolica....samo sto po meni to nisu kisobran:dontunderstand:

Espi, skrati mi muke i vreme, molim te, gde si ih videla? Danas su mi nudili Chicco, al za decu do 7,5 kg. Samo sam se nasmejala, to smo vec presisali!

I ako neko ima prijatna iskustva sa krevecima na rasklapanje, sto laksim i sklopivijim, bicu jaaaako zahvalna!

kolica su slicna ovima
mnogo je vruce,pa kad zahladi odoh da ih slikam i postavicu ti ovde ili ako hocem mogu da ti posaljem mms;)

Mi imamo Graco velika, aero-nešto, imaju 7,5kg bez Milice, korpa zaprema zanično 5kg a nezvanično... mešanca pekinezera od 7,5 kg i još ponešto što nisam merila. Imamo i ona skroz mala kišobran koja mi ne služe skoro ničemu. Vozi u njima lutku po dvorištu. Komšinica je takva pozajmljivala kad su išli na more i duboko se pokajala, morali su i njih, ma kako laka, da nose, i da se jure po plaži sa dva mala deteta.

Potraži ona između, skoro su bila neka na akciji u Rodić hipermarketima a u Turbo Limaču stalno imaju neke akcije, mada, ako ti Banovo brdo nije daleko, prošetaj i do Akse.

Pa nismo se razumele, ja to uopste ne zovem kisobran kolica, to su meni prelazna kolica, a prava kisobran su toskovi, konstrukcija i malo platna, sve zajedno 2-3 kila. Inace slicna su i moja kolica kojima sam prezadovoljna i ja imam navlaku za kisu i vetar...ma fenomenalna kolica....samo sto po meni to nisu kisobran:dontunderstand:
eh, pa to sto ti zoves kisobran kolica ja nikad ne bih koristila, to je igracka, ne bih ni u sali stavila u to svoje dete... ne zato sto je nesigurno posto ne znam sta mu se moze desiti od kolica (ipak se ne vozimo 50km/h), nego sto mi nekako deluje jeftino i bljak

Ja imam takva kolica, jeftina : )))
Imam i ona skupa ali su ona za ,,druže relacije"
Kad idemo do parkića ili do radnje isključivo koristimo ta jeftina, kišobran kolica - evo zašto:

1. Kolica su lagana, mogu da ih podignem i nosim sa sve detetom u njima, bez problema
2. Lako se sklapaju i jednostavno je poneti ih
3. Mi ih koristimo samo po kraju, nikada nismo išle dalje s njima jer ne mogu da se obore pa da beba lepo spava u njima - i to kako: dođemo do parka, parkiramo ih i dete izađe iz njih i šeta i divlja sve vreme dok smo tamo, ljulja se, pentra se, bere cveće, žvrlja kredom, juri za drugom decom i sl.
4. Iz kolica vadimo vodu, sokić, keks, igračke i za to nam u principu služe

Ne znam kako mislite da nisu bezbedna... To ne razumem, kakve kriterijume treba da ispunjavaju ,,bezbedna kolica" Vodimo računa dok prelazimo ulicu, ono zeleno svetlo i sl, meni dete iz njih ne ispada i takooooooooo :lol:

Preporodila sam se s njima, majke mi. Ranije sam je nosila do parka u rukama i vukla ranac sa sobom za stvari - zato što su mi ona ,,bezbedna" kolica bila prevelika i preteška i bilo mi je krajnje glupo da ih spuštam niz zilion stepenica ispred zgrade da bi prešle ulicu, došle do parka i da ih ona tad ne bi ni pogledala... I kad treba da ih vratim, onako umorna zbog jurcanja za njom, da ih upakujem u lift i jaoooo :lol:

Meni je ova varijanta skroz ok

pa mozda sam ja snob :(

kada je u pitanju moj sin, ali stvarno mi nekako ne ide da ga stavim u kolica koja mi nisu lepa... ljudi moji, ja zaista ne volim da sam okruzena (ne)lepim stvarima
Mislim, nekad moras da napravis kompromis, ali oko nekih stvari ne moras.... a ta neka stvar su eto kolica :)

Poslednja izmena:
Sve zavisi ko gde živi. Mi živimo u kući, i ta velika 'skupa' kolica nikad ne moram da teglim, čak ni da ih sklapam. I zato nisam nikad ni kupila ni koristila kišobran kolica. Ali da živim na četvrtom spratu, sigurna sam da bih ih kupila već sa pet meseci kad je Stefan počeo da sedi.

Viđam bebe u kišobran kolicima koja imaju suncobrančić... i glupo mi da presrećem ljude da ih pitam gde su ih kupili pa reko ajd da pitam vas da li ste ih slučajno videle negde?
Te sa suncobranom :wink:

ovo su nasa kolica,teska su 6kg,lako se sklapaju,mogu da se spuste u lezeci polozaj i ja i moj sin ih obozavamo! kupila sam ih preko aukcije na ebay.Pogledajte prilog 37729

Back