kišobran kolica, privremena tema...

Viđam bebe u kišobran kolicima koja imaju suncobrančić... i glupo mi da presrećem ljude da ih pitam gde su ih kupili pa reko ajd da pitam vas da li ste ih slučajno videle negde?
Te sa suncobranom :wink:

soncobrancici se kupuju posebno i kostaju negde od 1500 din pa navise mada mozda ima i neki jeftiniji lako se montiraju i ima ih u gotovo svakoj prodavnici bebi opreme i mogu na gotovo sva kolica...samo pitaj u nekoj obliznjoj radnji tog tipa...:ok:

Ne znam kako drugi al su meni kisobran kolica sa suncobranom bila potpuno beskorisna!

Pre svega mala su, dete nema onaj obruc oko sebe i platno izmedju nogu tako da moze lako da ispadne ako nije samo trenutak vezan(meni je ispao moj sin, dok sam se okrenula da mu nesto dodam), a suncobrancic nam je bio beskoristan jer ga je od prvog dana zanimao pa ga je vukao na sve strane tako da je najmanje sluzio svojoj nameni:think:

Tako da je moj savet, kupiti, kako ih ja zovem, prelazna kolica(prelazna izmedju onih bebecih glomaznih do kisobran). Mi smo kupili lazaro prolecnu varijantu, mnogo su laksa od pravih bebecih, sklapaju se kao kisobran, samo sto su veca i imaju i obruc oko bebe, i nastresnicu i vise polozaja(sto nemaju kisobran kolica) tako da dete moze i da odspava..ma ja sam prezadovoljna tim kolicima...tezina im je nesto izmedju bebcih i kosobran(ne znam vise tacno,al nisu teska)...velika korpa ispod kolica...

Ne znam kako drugi al su meni kisobran kolica sa suncobranom bila potpuno beskorisna!

Pre svega mala su, dete nema onaj obruc oko sebe i platno izmedju nogu tako da moze lako da ispadne ako nije samo trenutak vezan(meni je ispao moj sin, dok sam se okrenula da mu nesto dodam), a suncobrancic nam je bio beskoristan jer ga je od prvog dana zanimao pa ga je vukao na sve strane tako da je najmanje sluzio svojoj nameni:think:

Tako da je moj savet, kupiti, kako ih ja zovem, prelazna kolica(prelazna izmedju onih bebecih glomaznih do kisobran). Mi smo kupili lazaro prolecnu varijantu, mnogo su laksa od pravih bebecih, sklapaju se kao kisobran, samo sto su veca i imaju i obruc oko bebe, i nastresnicu i vise polozaja(sto nemaju kisobran kolica) tako da dete moze i da odspava..ma ja sam prezadovoljna tim kolicima...tezina im je nesto izmedju bebcih i kosobran(ne znam vise tacno,al nisu teska)...velika korpa ispod kolica...

Slazem se u potpunosti s tobom.Vec sam videla takva kolica i kostaju oko 4000 din
Ona kisobran su nestabilna i moj mali hipewraktivni decacic bi brzo ispao iz njih. A kad saberes i oduzmes kisobran kolica 2000 -2500 + 1500din suncobran = 3500 - 4000 din koliko kostaju i ova stabilnija sa nadstresicom;) i to aluminijumska - laksa su od gvozdenih

@ Becky Thatcher

suncobrancici se mogu naci u Turbolimacu_ ja kupila pre 2 meseca oko 600 din, mislim to je najpovoljnija varijanta ima naravno i skupljih, ali ovi su skroz ok.

@ mirabel

ja preporucujem CAM_ov krevetac, odlican je, lako se montira i prelep dizajn, ima i dasku za presvlacenje, a dole mesta za igrackice. Moj sin je odlicno na njemu spavao, i super je varijanta za nemirnicke bebe, ne moze da se povredi, lupi etc... Kako mi je zao sto ga nisam ponela iz Srbije, ali nekako nije bilo mesta, putovala sam sama sa bebom preko Atlantika, dva overweight kofera, kisobran kolica, rucni prtljag, i naravno pile mamino 10kg pre dva meseca...;) Anyways, na tom kreveticu je mnogo lepse spavao, nego na ovom klasicnom.

ovakav je nas krevetac bas nam nedostaje:(

Prilozi

• cam krevetac.jpg
    cam krevetac.jpg
    24,5 KB · Pregleda: 10
Espi, skrati mi muke i vreme, molim te, gde si ih videla? Danas su mi nudili Chicco, al za decu do 7,5 kg. Samo sam se nasmejala, to smo vec presisali!

I ako neko ima prijatna iskustva sa krevecima na rasklapanje, sto laksim i sklopivijim, bicu jaaaako zahvalna!

U Mirijevu cico.Svrati na kafu i idemo da kupimo kolica.Sad mi je bila moja drugarica sa onakvim suncobranom na kolicima koji kod nas u prodavnici kosta 950 din ;)

Espi, skrati mi muke i vreme, molim te, gde si ih videla? Danas su mi nudili Chicco, al za decu do 7,5 kg. Samo sam se nasmejala, to smo vec presisali!

I ako neko ima prijatna iskustva sa krevecima na rasklapanje, sto laksim i sklopivijim, bicu jaaaako zahvalna!

Kolica koja sam ja pominjala, Lazzaro, njihova prodavnica je TC Banjica, prvi ili drugi sprat...a imaju i svoju prodavnicu u Piramidi...pa gde ti je blize, pogledaj, samo nemoj da ti uvaljuju zimsku varijantu kolica jer je mnogo teza i skuplja vec trazi prolecnu...

vidiš bwe espi da su hit pravi ti suncobrani, samo ja imam dojavu s Novog Beograda, Merkator cena im je već 2 200

Dobro, kpite suncobrane...al sad se setih moje drugarice prosle godine u ovo vreme(tada su nasi bebci bili u uzrastu za kolica sad uveliko hodaju) kako sva onosna vozi ceru u kisobran kolicima sa sucobranom...ubrzo je shvatila da je suncobran visak, ne moze da sklopi kolica, stalno treba da ga podesava dok vozi kolica, da ne pricam kako ga je njena cerka slatko vukla na sve strane....sta da kazem, jednom je izasla sa tim suncobranom i nikad vise...a kupila ga je zato sto kisobran kolica nemaju nikakvu nadstresnicu...pa sad samo napred...I jos kada je videla kako se dete muci i krivi kada slucajno zaspi u setnji..vratila se na velika bebeca kolica...

ja sam u Mothercare-u kupila za 23 eura :mrgreen: creveni suncobran da mi se slaze sa retro sarama na crnim Maclaren kolicima

Dosta vise tih dezinformacija o kisobran kolicima. Ima ih svakakvih.. nije tacno da su sva nestabilna i da nemaju nastresnicu. Moja imaju cak i prekrivac za kisu i vetar (sto nije lose kada zivite u sred mora) i voze se lako i brzo... obozavam moja Maclaren kolica

Evo pogledajte sami da ne lazem :
http://www.babycentre.co.uk/baby/buyingforbaby/pramspushchairsbuggies/reviews/maclarenquest/

moja su samo drugih boja i sara

Poslednja izmena:

Back