KISELINA- zeludac

ne mogu naucne clanke, ali mogu da te posaljem tamo gde se struja primenjuje
pusta se tako sto imas elektrode u rukama za vreme terapije
ako galvanizacija i elektroforeza mogu terapeutski da deluju na povrede i oboljenja, zasto sumnjas u dejstvo struje i ovim situacijama?

ja sumnjam u sve dok ne vidim dokaze. posebno sam osetljiv na frazu "naucno dokazano" kada posle taj ko ju je izrekao ne moze da mi pokaze te dokaze.

naucnici svoj rad ne kriju, oni ga javno prikazu, publikuju u naucnim casopisima, da ceo svet vidi. onda njihove dokaze nije tesko pronaci.

ne mogu naucne clanke, ali mogu da te posaljem tamo gde se struja primenjuje
pusta se tako sto imas elektrode u rukama za vreme terapije
ako galvanizacija i elektroforeza mogu terapeutski da deluju na povrede i oboljenja, zasto sumnjas u dejstvo struje i ovim situacijama?

A šta bude sa somatskim ćelijama? Kako one reaguju na tu struju?

Ne sumnjam da će bakterije naći način da se odbrane. Realno, one su znatno starije od nas, preživele su ko zna šta već sve za ovih poslednjih milijardu godina, tako da ne verujem da će im ta tvoja struja doakati.

Koliko treba izdvojiti za jedan taj tretman strujom?

Ne sumnjam da će bakterije naći način da se odbrane. Realno, one su znatno starije od nas, preživele su ko zna šta već sve za ovih poslednjih milijardu godina, tako da ne verujem da će im ta tvoja struja doakati.

ne treba izdvajati nikakve pare...dzabe je....uštekaš prst u utičnicu...:zkez:

- - - - - - - - - -

i eto struje, i to besplatno...:zaljubljena:

sta biva sa somatskim bakterijama kad uzimas antibiotike?

Back