Zla Beba Elita Poruka 15.703 14.03.2023. u 13:22 - Kiselica/kiselisa? #1 Ima li neko da nije probao ovu biljčicu kao mali? Kako se naziva u vašem mjestu? Ja je poznajem kao kiselisu.
Ima li neko da nije probao ovu biljčicu kao mali? Kako se naziva u vašem mjestu? Ja je poznajem kao kiselisu.
Frederick_ Elita Poruka 17.590 14.03.2023. u 13:28 - Kiselica/kiselisa? #2 Zla Beba: Pogledajte prilog 1310083 Ima li neko da nije probao ovu biljčicu kao mali? Kako se naziva u vašem mjestu? Ja je poznajem kao kiselisu. Kliknite za proširenje... Kako mislis "probao"? Pojeo? Brisao guzzu sa njom?
Zla Beba: Pogledajte prilog 1310083 Ima li neko da nije probao ovu biljčicu kao mali? Kako se naziva u vašem mjestu? Ja je poznajem kao kiselisu. Kliknite za proširenje... Kako mislis "probao"? Pojeo? Brisao guzzu sa njom?
Zla Beba Elita Poruka 15.703 14.03.2023. u 13:31 - Kiselica/kiselisa? #3 Frederick_: Kako mislis "probao"? Pojeo? Brisao guzzu sa njom? Kliknite za proširenje... Pojeo Freddie, pojeo E ima jedna biljčica kojom bi te po guzzi, zdrava ko išta!
Frederick_: Kako mislis "probao"? Pojeo? Brisao guzzu sa njom? Kliknite za proširenje... Pojeo Freddie, pojeo E ima jedna biljčica kojom bi te po guzzi, zdrava ko išta!
Frederick_ Elita Poruka 17.590 14.03.2023. u 13:32 - Kiselica/kiselisa? #4 Zla Beba: Pojeo Freddie, pojeo E ima jedna biljčica kojom bi te po guzzi, zdrava ko išta! Pogledajte prilog 1310087 Kliknite za proširenje... Mmmmm....now you are talking....
Zla Beba: Pojeo Freddie, pojeo E ima jedna biljčica kojom bi te po guzzi, zdrava ko išta! Pogledajte prilog 1310087 Kliknite za proširenje... Mmmmm....now you are talking....
krompir 2.1. Legenda Banovan Poruka 51.813 14.03.2023. u 15:44 - Kiselica/kiselisa? #5 Ja je se secam kao kiselica .... deda me vodio u sumu da mi pokaze kako su se partizani snalazili da utole zedj. Cedio je , zvakao, pitu baba pravila sa njom i koprivom Nije ni cudo sto sam ovoliko blesav
Ja je se secam kao kiselica .... deda me vodio u sumu da mi pokaze kako su se partizani snalazili da utole zedj. Cedio je , zvakao, pitu baba pravila sa njom i koprivom Nije ni cudo sto sam ovoliko blesav