- Poruka
- 98.635
Volite li kiselo voce? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obožavljem, jer se ispostavi da je na oko bilo kiselo, a pri upotrebi slatko (:::Volite li kiselo voce?![]()
Samo kora bila kiselaobožavljem, jer se ispostavi da je na oko bilo kiselo, a pri upotrebi slatko (:::
ebemumurderaciju, najbolje da ti sad napiše DA ahahahahahjel ovo neko trik pitanje?
ni kora veruj.. samo odokativna procenaSamo kora bila kisela![]()
Pa šta te nateralo onda da probaš..nisi valjda svaštojeDni kora veruj.. samo odokativna procena
šta god da napiše opet mi ništa neće biti jasnoebemumurderaciju, najbolje da ti sad napiše DA ahahahahah
ono što je i ostatak čovečanstva, ali su na levelu da su majmuni pa neće da priznaju (((:Pa šta te nateralo onda da probaš..nisi valjda svaštojeD
Odokativno, sta kazes za moj avatar, jesam li se prolepsao?ni kora veruj.. samo odokativna procena
Svrab je čudo..i radoznalostono što je i ostatak čovečanstva, ali su na levelu da su majmuni pa neće da priznaju (((:
tačno osećam da ste ti i žabica rođene sestre, blizanke-kako bi komšije kazale ((:Odokativno, sta kazes za moj avatar, jesam li se prolepsao?![]()
Noup.Volite li kiselo voce?![]()
Ni ja ne razumem,svet biljaka i zivot kamenja nisu na LJiS cini mi se...ne vredi, ne razumem temu, poyy
Pa bas ti hvala, celo leto dizem tegovetačno osećam da ste ti i žabica rođene sestre, blizanke-kako bi komšije kazale ((:
samo si ti ona manje razvijenija, tj manje začupavela (((:
Grejp ti je dobar, a moš i da ga sišeš onako polovinuVolim, omiljeno mi je, što kiselije to bolje, grejp, kumkvat
izvini, nisam znala da i dalje sisate (::::.Pa bas ti hvala, celo leto dizem tegove
Zabcu smo celo jedno vece horda forumasa a i ja molili da okaci dude...i nije htela, kaze da smo prostaci![]()
Dobro, hvala na uputstvu?Grejp ti je dobar, a moš i da ga sišeš onako polovinu