Kisela faca

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
69.841
Znate li onu facu, moze da bude lepa i ne mora, nije bitno, koliko je bitan izraz lica i stav ala "Ne interesujes me, ne zanimas me, zvacu obezbedjenje, predcednika ako me pogledas" i onaj izraz lica kao da ima limun u grlu a krofnu u ocima?

Znate li onu facu, moze da bude lepa i ne mora, nije bitno, koliko je bitan izraz lica i stav ala "Ne interesujes me, ne zanimas me, zvacu obezbedjenje, predcednika ako me pogledas" i onaj izraz lica kao da ima limun u grlu a krofnu u ocima?

to nestaje pos tri rečenice razmenjene, probaj ali nemoj dispadneš da lupiš nešto il da budeš smarač ko ovde

Sultan-Brunei-Bolkiah20110608250.jpg

kako da ti dam primer, pa šta ti misliš, da ja nosim pripremljene puškice i na njima unapred ispisane linije? :lol:
jok bate, moro bi prvo da je vidim i iz njene pojave iscrpem temu za razovor

Aaaa kakav si. Ti si garant od onih sto nisu hteli da pokazu na kontrolnim.

- - - - - - - - - -

ma nema tog fejk stava koje dobro napusavanje ne pravi limunadom s medom

I ja sam skapirao da napusavanje tu radi. Prvo napusavanje, cak zestoko, pa onda neka ravnomerna opustenost, to je valjda izbaci iz takta, sta vec....Nego nije pitanje kako ih smuvati...nego sta mislite o tome, koliko je toga fejk, ili mozda devojka/decko jednostavno imaju takvu facu ...

Aaaa kakav si. Ti si garant od onih sto nisu hteli da pokazu na kontrolnim.

- - - - - - - - - -

I ja sam skapirao da napusavanje tu radi. Prvo napusavanje, cak zestoko, pa onda neka ravnomerna opustenost, to je valjda izbaci iz takta, sta vec....Nego nije pitanje kako ih smuvati...nego sta mislite o tome, koliko je toga fejk, ili mozda devojka/decko jednostavno imaju takvu facu ...
I onda bi popio takvu samarcinu od mene da bi me zapamtio u narednih 5 zivota....

I onda bi popio takvu samarcinu od mene da bi me zapamtio u narednih 5 zivota....

Mislis da te ne bih tuzio? Pukao bih ti samo takvu parnicu da bi se pusila narednih 10 zivota. Namestio bih ti da si nasilna, agresivna, problem za drustvo. Nemoj da mislis zato sto si zensko da imas nekakvu privilegiju u tim stvarima.

- - - - - - - - - -

Nemoj leba ti. Trosis vreme za badava kad mozes smuvati neku sa nekiselom facom!

U pravu si, ne treba trositi vreme na takve, imaju problem.

u suštini one umiru da ih neko nasmeje (ako nisu skroz zaboravile) ili da im se nešto desi u životu
al neću ja rode da te zabavljam kad ne možeš sama sa sobom da se povežeš

- - - - - - - - - -

a možda prosto ne mogu od botoksa i silikona da se smeju, da ne grešim dušu

Mislis da te ne bih tuzio? Pukao bih ti samo takvu parnicu da bi se pusila narednih 10 zivota. Namestio bih ti da si nasilna, agresivna, problem za drustvo. Nemoj da mislis zato sto si zensko da imas nekakvu privilegiju u tim stvarima.

- - - - - - - - - -

U pravu si, ne treba trositi vreme na takve, imaju problem.
Da kako da ne.

Da da, jel znas srce da si se upravo sama pokazala kakva si. Zbog takvih kao ti neki bivaju izbodeni nozem. Zbog tih 'samar primadona' kao ti. Realno, u realnoj situaciji, namirisao bih te na kilometar i zaobisao u sirokom luku. Da, cestitam, ti si ta osoba. Da svi danja.

- - - - - - - - - -

u suštini one umiru da ih neko nasmeje (ako nisu skroz zaboravile) ili da im se nešto desi u životu
al neću ja rode da te zabavljam kad ne možeš sama sa sobom da se povežeš

- - - - - - - - - -

a možda prosto ne mogu od botoksa i silikona da se smeju, da ne grešim dušu

Pa da, nego prave neprijatnu atmosferu oko sebe. Znas ono napravi facu kako joj sve smrdi oko nje, svi su joj gadni a tu je...tu se nalazi. Dize nos, ponasa se kao da su ljudi oko nje neka dijetalna salata. A naravno ih ignorisati.

To je onaj najgori soj zena i toplo preporucujem sto sire zaobilazenja istih.Mada jedno dobro napusavanje u takvim slucajevima nije na odmet i moze vam svakako ulepsati dan.

To je onaj stav "ajde beeeeziiii...".Ona se prima na temo nekog mracnog "krimi rad" tipa koji u uglu u smekerica kosuljici ispija stok sa isto tako mutnim drustvom i koji jadicu ne zarezuje ni 1%.Ali ona u svojoj glavi zeli samo njega i svi ostali su smaraci i smradovi nedostojni njenog drustva.

Najkrace receno - PU!

To je onaj najgori soj zena i toplo preporucujem sto sire zaobilazenja istih.Mada jedno dobro napusavanje u takvim slucajevima nije na odmet i moze vam svakako ulepsati dan.

To je onaj stav "ajde beeeeziiii...".Ona se prima na temo nekog mracnog "krimi rad" tipa koji u uglu u smekerica kosuljici ispija stok sa isto tako mutnim drustvom i koji jadicu ne zarezuje ni 1%.Ali ona u svojoj glavi zeli samo njega i svi ostali su smaraci i smradovi nedostojni njenog drustva.

Najkrace receno - PU!

Retko sam za osudjivanje, i svako treba da ima izbor sa kim, kako a i sa kim ne zeli, naravno. Ali postoje ljudi koji donose agresivnu i opasnu atmosferu u okruzenje. Niko im ne staje na put, bas zato sto su intimizirani njihovom pojavom i plase se posledica. Ja sam za napusavanje, barem ako si na nekom ok mestu, gde nema takvih. Idi u Dolce i Dilejama kafic, poziraj tamo, rogusi se do sutra, glumi matrix sta vec...

Back