Kiša

• Začetnik teme Začetnik teme Riada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dogovorili se da odu na kafu kad ona završi s poslom.
On iz unutrašnjeg džepa jakne vadi čokoladu marke Dorina
i stavlja na sto pred nju. Slatko ćaskaju, prepričavaju dan jedno
drugom.
-Jutros krenem na posao, a Sunce izviruje iza oblaka. Na pola puta
otvori se nebo, a ja nemam kišobran. Pokisnem k'o miš, - žali mu se
i prinosi šolju tople kafe usnama.
- Možda ti bar malo popravi dan,- kao mačak prede pored nje i
šuškajuć otvara omot Dorine, pa kaže:
-Dakle, stojim na tramvajskoj stanici.Tramvaj se približava.
Pridružim se grupi putnika. I taman da zakoračim, kad li mi zatvori
vrata ispred nosa. Zamalo da zakasnim na posao.
Kažiprstom dodiruje njegov nos.
-Dobro je, čitav je još, -smije se.

Nakon kafice dopratio ju je do ulaza u zgradu. Opet je pomalo
počelo da kiši. Zagrlili su se, jako i poljubili brzinski.
-Idi, pokisnut ćeš,- blago ga odgurnula i brižno rekla ne mareći za sebe.
Privukao ju je u zagrljaj i tiho rekao:
-Pa šta ima veze. Nismo se odavno ljubili na kiši, i poljubio je
ono baš, baš.
Što od kiše, što od poljupca, tek ona se istopila sva.

RiadaT.

1703886236995.png

Idealno! Kako da ne volim da te pročitam kad god se otvori prilika? Stvaraš lepotu, lepo je znati da postojiš. Nisi čovek koji baci neko svoje smeće gde god hoda-čovek si koji stvara lepotu, i zaista... moram ti reći tj. napisati da te volim-ovaj lik na Forumu koji si-volim.

Idealno! Kako da ne volim da te pročitam kad god se otvori prilika? Stvaraš lepotu, lepo je znati da postojiš. Nisi čovek koji baci neko svoje smeće gde god hoda-čovek si koji stvara lepotu, i zaista... moram ti reći tj. napisati da te volim-ovaj lik na Forumu koji si-volim.
U životu nisam čula ljepše riječi upućene meni. Stvarno sam ostala bez teksta. Ja sad ne znam ni pola lijepog napisati kako bih ti se zahvalila na ovako divnim riječima. Hvala ti. Volim i ja tebe, pa nek ide život :)

U životu nisam čula ljepše riječi upućene meni. Stvarno sam ostala bez teksta. Ja sad ne znam ni pola lijepog napisati kako bih ti se zahvalila na ovako divnim riječima. Hvala ti. Volim i ja tebe, pa nek ide život :)
Ih ba ,kolko sam te puta hvalio ja ovih deset godina pa ništa;izgleda da si zaboravila ali pamti Krstarica pa možeš da se podsetiš a onda i meni napišeš one četiri reči kao i njoj,a možeš i kraće ,dovoljne su reči dve...;):D

Ih ba ,kolko sam te puta hvalio ja ovih deset godina pa ništa;izgleda da si zaboravila ali pamti Krstarica pa možeš da se podsetiš a onda i meni napišeš one četiri reči kao i njoj,a možeš i kraće ,dovoljne su reči dve...;):D
Naravno da volim i tebe zxy, drugar moj. :)

Back