KIŠA ILI...

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

KIŠA ILI....

Tek samo kapi malene, sitne
Prsnu na san…u ovo jutro
Lebdeći osećaj umotan u kišu
Ma to oblaci samo dišu
Dunu u mene
San da mi ispišu.

Spavaju misli…tek osećaj ih budi
Ma to…samo kiša dobuje
Ili ti…budiš moje kapi-damare
mmm...ne želim da prestane...

PS Dobro vam jutro pospanci.....ajde u kišu​

Onda dremam i sanjarim, a kisa mi daje ritam..:) Ovu jutarnju zovem sindikalna kisa...prati me na posao i ispraca sa posla...eto..:) Izvini Ljiljo na ovakvim komentarima, pesma je divna i pozeleh da sam jos uvek ususkana u toploj kuci kojom se siri miris jutarnje kafice...

Tijara;bt135462:
Onda dremam i sanjarim, a kisa mi daje ritam..:) Ovu jutarnju zovem sindikalna kisa...prati me na posao i ispraca sa posla...eto..:) Izvini Ljiljo na ovakvim komentarima, pesma je divna i pozeleh da sam jos uvek ususkana u toploj kuci kojom se siri miris jutarnje kafice...

Ma šta da izvinim.....taman posla....zovem je radnička kiša. I mene je jutros prvo probudila, popila kafu samnom, pa dopratila na posao....večeras možda ode kući pre mene a možda i zajedno krenemo....ko zna

28.jpg

35.jpg

mari47;bt135467:
Draga, kako si ovo lepo opisala, osećam da bih mogla
dok pada kiša da stvaram sve dobro oko sebe i ugradjujem drugima
u dušu, kao ti....nama, meni evo:)

Volim kišu.....ona je samo jedan oblik života koji me baš inspiriše. I mnogo fotografija imam sa kapima, kišom .....osećam je jednostavno.
Pa da delimo dok imamo.....:cmok2:

Sta to bese kisa? Nema je odavnooo, evo sad shvatam da mi nedostaje, a mrzela sam je strasno....Zvuk kise koja lupka o sims i mokre ulice i zelenilo u prolece koje jos vise mirise...wooooow....hocu kisu!

Back