blizance
Ističe se
- Poruka
- 2.391
Zanimaju me iskustva ljudi koji su se susretali sa kvalitetnim kiroprakticarima i imaju dobra iskustva.Moze li se tako poboljsati zdravlje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja licno nemam nikakva, ali znam ljude ( kolege s posla, poznnanici, prijatelji) koji se kunu u kiroprakticare, u Nemackoj ces od postenog ortopeda ( nema ih mnogo, ali ipakZanimaju me iskustva ljudi koji su se susretali sa kvalitetnim kiroprakticarima i imaju dobra iskustva.Moze li se tako poboljsati zdravlje?
Ja licno nemam nikakva, ali znam ljude ( kolege s posla, poznnanici, prijatelji) koji se kunu u kiroprakticare, u Nemackoj ces od postenog ortopeda ( nema ih mnogo, ali ipak
postoje) nekada dobiti i savet da se obratis njima za pomoc. E sad, koji je tu najbolji, to ne bih znala, ali pomazu.
Bila sam kod kiropraktičara tri puta. Zbog kičme dva puta i jednom zbog migrena. Sve pred mjesec dana.
Super sam zadovoljna bila. Migrene su se prorijedile do te mjere da sam u mjesec dana imala samo jednu a nekad nisam mogla da izbrojim dane kad ih nije bilo.
Iskrckao me tako da sam na izlasku iz ordinacije mislila da ću da poletim.
Preporučila bi svakome da kod zakočenja kičme i vrata radije posjeti kvalitetnog kiropraktičara umjesto da danima hoda na injekcije koje su bolne a oporavak traje dugo.
Ja sam bio pre 2 godine i isao sam na preporuku cak u Bosnu... Nema vise mog isijasa, kvalitet zivota mi se drasticno poboljsao... Zali Boze sto sam izgubio vreme i novac na ove nase skolovane lekare kad me je opravio neskolovani kiroprakticar - kostolomac. Ipak ako idete kod takvih dobro razmislite jer i oni kao i zvanicni lekari mogu da vas uniste. U mom sluvaju moje iskustvo je predobro.
Kod mene,kiropraktika je dala kratkorocno poboljsanje
Normalno da moze, ali je pitanje, koji je problem,Zanimaju me iskustva ljudi koji su se susretali sa kvalitetnim kiroprakticarima i imaju dobra iskustva.Moze li se tako poboljsati zdravlje?
Nema sporo i bezbolno, jer se kosti namestaju.Kakva su vasa iskustva sa radom kiroprakticara u smislu da postoje oni koji brzo i bolno rade u momentu ili oni koji sporo i bezbolno rade u vise navrata?
- - - - - - - - - -
Drago mi je da imate dobra iskustva.
- - - - - - - - - -
Ima neka tajna vestina u svemu tome.Koliko god mi bili skepticni postoje ljudi sa tako dobro razvijenim osecajem za tu vestinu da je to prosto fascinantno.