KINGSI RASTURILI LEJKERSE SINOC

• Začetnik teme Začetnik teme check this out!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
756415603407a3ac3b810d706986372.jpg

snaja88:
SACRAMENTO JE PRVI,SACRAMENTO JE JEDAN,
SACRAMENTO JE NAJBOLJI i ZIVOTA VREDAN!!!!!
Ti si jedan zaista interesantan lik.
Na jednom mestu kazes:

snaja88:
UUUUUUUU u ugovoru stoji da Amerima platimo 600 000 $ ako se ne odrzi tekma !UUUUUU Amerima se tresu gace i hoce dolare $$$$$.
Plase se da ne izgube mi da im placamo.....UUUUUUU koji jadnici,koja stoka....Da bog da ih BinLaden pobio sve(naravno osim Srba)
A sada govoris kako je Sacramento zivota vredan?!?!?!?!?!?! U cemu je tvoj problem? Jedino ako Sacramento preko noci nije postao srpski klub?????

Falstaff:
snaja88:
SACRAMENTO JE PRVI,SACRAMENTO JE JEDAN,
SACRAMENTO JE NAJBOLJI i ZIVOTA VREDAN!!!!!
Ti si jedan zaista interesantan lik.
Na jednom mestu kazes:

snaja88:
UUUUUUUU u ugovoru stoji da Amerima platimo 600 000 $ ako se ne odrzi tekma !UUUUUU Amerima se tresu gace i hoce dolare $$$$$.
Plase se da ne izgube mi da im placamo.....UUUUUUU koji jadnici,koja stoka....Da bog da ih BinLaden pobio sve(naravno osim Srba)
A sada govoris kako je Sacramento zivota vredan?!?!?!?!?!?! U cemu je tvoj problem? Jedino ako Sacramento preko noci nije postao srpski klub?????
Srpski klub je od pocetka i zato sam mislila da ne moram da naglasavam da ostanu citavi samo Srbi i taj klub.Mislila sam da je to vise nego jasno...Izgleda da nekima nije.... :lol:

just passing by..:
E,dodjav...Sada smo cetvrti i pored pobede nad Lejkersima.Nada umire poslednja/
Nije jos sve svrseno,cekajmo da pocne playoff!Dajmo malo optimizma sa pessimizmom zaista bice jos gore.Mada cula sam jednu pametnu izjavu:Nada je lek koji ne leci,samo produzava agoniju
Ali svim srcem se nadam da nece biti tako i kod naas.Ipak su prve 2 u Arco

Back