C
check this out!
Gost
-vas komentar?-
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si jedan zaista interesantan lik.snaja88:SACRAMENTO JE PRVI,SACRAMENTO JE JEDAN,
SACRAMENTO JE NAJBOLJI i ZIVOTA VREDAN!!!!!
A sada govoris kako je Sacramento zivota vredan?!?!?!?!?!?! U cemu je tvoj problem? Jedino ako Sacramento preko noci nije postao srpski klub?????snaja88:UUUUUUUU u ugovoru stoji da Amerima platimo 600 000 $ ako se ne odrzi tekma !UUUUUU Amerima se tresu gace i hoce dolare $$$$$.
Plase se da ne izgube mi da im placamo.....UUUUUUU koji jadnici,koja stoka....Da bog da ih BinLaden pobio sve(naravno osim Srba)
Srpski klub je od pocetka i zato sam mislila da ne moram da naglasavam da ostanu citavi samo Srbi i taj klub.Mislila sam da je to vise nego jasno...Izgleda da nekima nije....Falstaff:Ti si jedan zaista interesantan lik.snaja88:SACRAMENTO JE PRVI,SACRAMENTO JE JEDAN,
SACRAMENTO JE NAJBOLJI i ZIVOTA VREDAN!!!!!
Na jednom mestu kazes:
A sada govoris kako je Sacramento zivota vredan?!?!?!?!?!?! U cemu je tvoj problem? Jedino ako Sacramento preko noci nije postao srpski klub?????snaja88:UUUUUUUU u ugovoru stoji da Amerima platimo 600 000 $ ako se ne odrzi tekma !UUUUUU Amerima se tresu gace i hoce dolare $$$$$.
Plase se da ne izgube mi da im placamo.....UUUUUUU koji jadnici,koja stoka....Da bog da ih BinLaden pobio sve(naravno osim Srba)
Nije jos sve svrseno,cekajmo da pocne playoff!Dajmo malo optimizma sa pessimizmom zaista bice jos gore.Mada cula sam jednu pametnu izjavu:Nada je lek koji ne leci,samo produzava agonijujust passing by..:E,dodjav...Sada smo cetvrti i pored pobede nad Lejkersima.Nada umire poslednja/
Hoces onda mirno da spavasNugget:I jos ih je zgazio Golden State.![]()
Kako je pocelo, ispasce i od Dallasa.![]()
![]()