Адастра Poznat Poruka 9.940 01.09.2018. u 16:32 - Kingdom #51 Baudrillard: Ali zašto? Zar nisam bio dovoljno slatkorečiv? Kliknite za proširenje... Форлорн је слаткоријечивији. Тебе селим у библиотеку.
Baudrillard: Ali zašto? Zar nisam bio dovoljno slatkorečiv? Kliknite za proširenje... Форлорн је слаткоријечивији. Тебе селим у библиотеку.
Baudrillard Autošoven VIP Poruka 131.090 01.09.2018. u 16:34 - Kingdom #52 Адастра: Форлорн је слаткоријечивији. Тебе селим у библиотеку. Kliknite za proširenje... To je onda unapređenje za mene knjiškog moljca.
Адастра: Форлорн је слаткоријечивији. Тебе селим у библиотеку. Kliknite za proširenje... To je onda unapređenje za mene knjiškog moljca.
gost 124731 Legenda Poruka 63.526 04.09.2018. u 13:24 - Kingdom #55 Duboko u tebi: Ja procitao Kondom! Kliknite za proširenje... какво изненађење :Д - - - - - - - - - - мени би краљ био били :руменко: а дики би ми би неки гробокопач <3
Duboko u tebi: Ja procitao Kondom! Kliknite za proširenje... какво изненађење :Д - - - - - - - - - - мени би краљ био били :руменко: а дики би ми би неки гробокопач <3