Kingdom

gost 371695

Elita
Poruka
19.917
Da ste kralj/kraljica ko bi vam bio
Kralj ili kraljica u zavisnosti od pola
Ljubavnica/nik
I 2 viteza čuvara
I dvorska luda
:mrgreen:

Znači likovima i likušama sa foruma dajete uloge, brate prosta tema :lol:

Poslednja izmena:
najbitniji faktor bi bio siva eminencija, kraljevi bar onakvi kakve poznajemo kroz istoriju i svetske dvorove su spoj degenerativnih gena iz rođačkih veza, a ko je iole normalan, onda mu je majku oplodio neki konjušar :lol:

jel nekome sa foruma dodeljujemo ove uloge ili kako si zamislio? :lol:

Tako sam zamislio :lol: ono da se sprdamo ali...jbg

- - - - - - - - - -

Eee nije baš taj fazon, obzirom da ne možeš staviti nekog ko nema humora( poželjno uvrnutog :lol:) za dvorsku ludu, niti možeš staviti nekog mekušca za telohranitelja/Viteza itd...Ono ipak ima malo radnje :lol:

Da ste kralj/kraljica ko bi vam bio
Kralj ili kraljica u zavisnosti od pola
Ljubavnica/nik
I 2 viteza čuvara
I dvorska luda
:mrgreen:

Znači likovima i likušama sa foruma dajete uloge, brate prosta tema :lol:

Nisam ja za kralja, ja sam demokrata. :lol:

Voleo bi da sam sultan :smeker:, da su sve forumašice u haremu, a glavne sultanije da mi budu Nina i Mačka zagrebačka, one znaju šta volem :per: i da mi spreme svako veče drugu za krevet. :mrgreen:

Dva čuvara ne treba, pare čuvam sam a dovoljan mi Dile da čuva harem da forumaši nepozvano se švrljaju po njemu, s tim da posebnu pažnju obrati na onog bradatog opasnika Badiju, taj ima gadan pogled, njemu čkapi iz oka viri, njemu da ne dozvoli kako god zna i ume da se približi haremu na manje od puškometa. :rotf:

Luda dvorska ne treba, ja sam dovoljan. :cool:
Za ljubavnice ću još razmislim :flert: (preliminarnu kvalifikacijsku listu imam: Mačka Vračarka, Anđelija, Smoki, Troja, Mejdej) pa se javim kasnije s imenima. :p

:hahaha:

Back