Ko je slusao poslednji album moze da vidi koliki je on kralj! Koliko god da namesti "los" album (kad slusam poslednji album moram da priznam da mi je fenomenalan i da je preterano uradjen, da ga svako treba imati i poslusati i sve najbolje o tom albumu, OSIM da je tu iskopirao sam sebe pa zato pisem "los" album) idalje ce biti bolji nego sto ce neki (apsolutna vecina) bendovi u karijeri napraviti. . .
Ono je neverovatno, tako dobro nesto nisam skoro cuo, mozda od njegovog predhodnog albuma, ali da ne preterujem. Stvarno posle skoro godinu dana da sam natrcao na nesto sto mi nije dalo mira i sto moram stalno da slusam i nesto cega ne mogu da se ostavim. Ovaj poslednji album sam poceo da slusam tek onomad, jer zbog predhodnih albuma, uopste nisma imao potrebe da slusam nesto novo i kad sma se konacno smilovao da preslusam i to cudo, bilo je WOW! Album uzasno podseca na prosli, cak u pojedinim momentima sam ocekivao da ce krenuti neke pesme sa PM, ali jednostavno to je preterano uradjneo. Mislim namestiti tako nesto. . . Tu stvarno treba imati talenta, dara, znanja i umeca. Ono je nesto stvano predivno slusati. . . Jedva cekam da ozdravi i krene na turneju pa da idem i da ga gledam. Taj luksuz sebi da dozvolim da ga propustim ne mogu. . .