Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam mislila to ne radi više. Volim i ja tamo da istražujem kad dodjem u BG. Može se naći svašta.Ја тамо купујем прстење. Један ми је баш на руци.
Ja ne podnosim onaj miris gume i plastike, pa se ne zadržavam dugo.Ja volim da tražim neke gluposti obično i nadjem nešto potpuno nepotrebno ali kupim.
Promašila si, ovo nije muzika. Ovo je šopingDa pokrenemo teme?
Ne znam sta da ti kažem, za kineze nemam nijednu pesmu![]()
Nikad nista odlicno nisam vidjela,a kamo li kupila kod Kineza.Nije isto otići u malu radnjicu i u njihov tržni centar. Svojevremeno sam tamo odlične džempere kupovala, za smješne pare, a trajali godinama.
Nece se nikad ni pocebati kad je teska sintetika.Jesam više puta. Odlično u skladu sa cijenom. Džemper od 10€ koji se ne poćeba dvije sezone je odličan.
Kod nad toga nema kod Kineza.Nemamo kineske trzne centre.Kupujem često baštensku opremu,nešto od posuđa,vaze,kupovala sam ranije zavese, svašta tamo imaju...bukvalno,kad uopšte nemam ideju gde bih šta mogla naći, odem i pitam tamo.
I ja svašta nešto od veša do kofera, trotineta i bicikla za moju Čupavicu baš jefino nešto.Nije isto otići u malu radnjicu i u njihov tržni centar. Svojevremeno sam tamo odlične džempere kupovala, za smješne pare, a trajali godinama.
Ima u Zemunu i u Pančevu ali treba otići u 5h, bar tako kažu.