- Poruka
- 22.438
U kineskoj radnji trojica Kineza je pretukla devojku koja je htela da vrati 3 stvari zbog oštećenja. Dobili su samo novčane kazne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кад је народу уреду, кад је њој уреду тако претученој да они добију новчану казну коју неће ни да плате јер не знају ни на које име ни на коју адресу да им пошаљу, шта се ти кој мој буниш.U kineskoj radnji trojica Kineza je pretukla devojku koja je htela da vrati 3 stvari zbog oštećenja. Dobili su samo novčane kazne.
Pogledajte prilog 1256113
Иначе кад сам био клинац када су кинези већ дошли у Србију и почели да разрађују бизнис, кева ми је рекла да не идем сам код њих у радњу да ме не киндапују, вежу, бију, ваде органе...Ja sam sinoć gledao kako žena u kineskoj radnji dolazi spolja nazad na kasu i optužuje Kineza da joj je zakinuo kusur. Kupila je valjda nešto za 300, navodno mu dala 2000, a on joj vratio 700 koje mu ona pokazuje. Kinez kaže "dali ste mi 1000", ona vrišti "NISAM". On kaže "dali ste mi 1000", ona nastavlja da histeriše.
Onda Kinez ode dva koraka dalje do ogromnog monitora koji snima kasu, i vraća snimak unazad. Petoro nas pored kase se zainteresovali, svi gledamo da vidimo šta je bilo. Vraća na nju, stvarno se lepo i jasno vidi na snimku da mu je dala 1000 dinara.
Ona nastavlja da vrišti "ali ja sam imala 2000 dinara u novčaniku... vrati mi pare..."
I ne gleda u monitor. Nas petoro Srba koji gledamo joj kažemo "gospođo, dali ste mu 1000, vidite sami na snimku..."
Ona vrišti i dalje "imala sam 2000 dinara, uzeo mi je kusur, zvaću policiju".
Kinez kaže "hvala, molim Vas zovite policiju"
Mi se kikoćemo, ona besna izlazi iz radnje.
Ta ne da je zaslužila batine...
Znači stvarno, ima svega.
poslao sam paket sa knjigama i u njemu tri ritter colade jednoj forumasici u BiH...knjige dobila, cokolada nije bilo....Zbog odredjene gamadi koja nas bruka posteni ljudi ne mogu da se zale i vrate neki proizvod, jer niko nije lud da trpi histericne ludake koji kineze smatraju nizim bicima kojima treba otimati. Ne mogu ni da ih krivim kada su neljubazni....
Normalne firme iz kine su prestale pojedine proizvode da salju jer gamad u posti i na carini krade robu, a njih obavezuju ugovori da vrate novac...
Ce da nas preplaveZahvaliti DS-ovskoj strahovladi za cije je vladavine u Republiku Srbiju pusteno bezbroj kratkonogih, kosookih, zutih, agresivnih jazavaca.
Naplaćena carina, molim lepo.poslao sam paket sa knjigama i u njemu tri ritter colade jednoj forumasici u BiH...knjige dobila, cokolada nije bilo....
Ona i ne zna ni kada je ni gde potrosila tu dvohiljadarku.Ja sam sinoć gledao kako žena u kineskoj radnji dolazi spolja nazad na kasu i optužuje Kineza da joj je zakinuo kusur. Kupila je valjda nešto za 300, navodno mu dala 2000, a on joj vratio 700 koje mu ona pokazuje. Kinez kaže "dali ste mi 1000", ona vrišti "NISAM". On kaže "dali ste mi 1000", ona nastavlja da histeriše.
Onda Kinez ode dva koraka dalje do ogromnog monitora koji snima kasu, i vraća snimak unazad. Petoro nas pored kase se zainteresovali, svi gledamo da vidimo šta je bilo. Vraća na nju, stvarno se lepo i jasno vidi na snimku da mu je dala 1000 dinara.
Ona nastavlja da vrišti "ali ja sam imala 2000 dinara u novčaniku... vrati mi pare..."
I ne gleda u monitor. Nas petoro Srba koji gledamo joj kažemo "gospođo, dali ste mu 1000, vidite sami na snimku..."
Pa vec jesu.Sada su na redu i radnici sa dalekog istoka,oni bogati,oko Indije.Kad hoce nek da dodje da radi i u Srbiju za minimalac,kako li je njima tamo odakle su.Ce da nas preplave![]()
Nazalost, ali je tako.Ce da nas preplave![]()
Zamisli, 3. sveta su Kinezi, a skoro niko ne zna kineskiNazalost, ali je tako.
Ne samo Republiku Srbiju, vec cijeli svijet.
Šta znači da su 3 sveta Kinezi a da niko ne zna kineski?Zamisli, 3. sveta su Kinezi, a skoro niko ne zna kineski![]()
Иначе кад сам био клинац када су кинези већ дошли у Србију и почели да разрађују бизнис, кева ми је рекла да не идем сам код њих у радњу да ме не киндапују, вежу, бију, ваде органе...
U Leštane.Gde se ovo dogodilo?
treba je pratiti..........nije se ona samo u tu radnju "za.yebala"...........negde joj i upali.Ja sam sinoć gledao kako žena u kineskoj radnji dolazi spolja nazad na kasu i optužuje Kineza da joj je zakinuo kusur. Kupila je valjda nešto za 300, navodno mu dala 2000, a on joj vratio 700 koje mu ona pokazuje. Kinez kaže "dali ste mi 1000", ona vrišti "NISAM". On kaže "dali ste mi 1000", ona nastavlja da histeriše.
Треба ломити излог ноћу. Више пута. Фарбом у спреју писати испред локала по бетону.U kineskoj radnji trojica Kineza je pretukla devojku koja je htela da vrati 3 stvari zbog oštećenja. Dobili su samo novčane kazne.
Pogledajte prilog 1256113