“Кинези нас уцењују, хоће наша имања за мале паре”

Ma sve su bre ovde neki teoreticari koji nisu nikada imali ni jedan ar
zemlje. U Srbiji zemlju ne mozes da prodas, ljudi zele cak i da poklone svoju
zemlju ( neke nasledjene njive za koje i ne znaju gde su) da se ne bi mlatili
sa porezom i katastrom, ali to niko ne zeli da kupi, zapravo niko ne zeli ni kao
poklon.
To svi pricaju a opet niko ne daje....
Evo ja hocu da primim poklon od 5ha zemlje, gde god da je....10 ha jos bolje....pa cu jos tih 5 i da platim na rate...

a zasto da ne izvuku,ti na njihovom mestu ne bi ?Preko tih paracela nece biti izgradjeno nesto za opste dobro,nece podici prilaz skoli.Kinezi su tu da ostvare profit kopajuci,zasto da lokaci ne ostvare profit ako njihova zemja vredi? Isplati ti se da kopas druze Ping Pong,onda lepo plati pa kopaj dalje

Pa realno te Kineze i bilo koga ko je dosao u Srbiju sa namerom da pravi profit i da ekploatise zemlju i nasu radnu snagu treba ga odrati maksimalno, ono ako ta zemlja vredi 20 ja bi im trazio 100, ono ti ljudi treba da kazu , oces moje parce zemlje, ok moze ali makar za jedan komforan stan u Beogradu ili Novom Sadu, pa da vidimo (kao recimo neki pametni ljudi koji su jos pre 20-ak godina kad su Kinezi tek poceli da dolaze ovde svoje neke placeve po Surcinu, Ledinama i okolini prodavali Kinezima za bas masne pare jer im je trebao prostor za magacine, skladistenje robe, itd).

A one neprofitne delatnosti i stvari za opste dobro kao sto su izgradnja i obnova skola i bolnica,ekologija i ocuvanje nase zivotne sredine, pravljenje fondova za pomoc najugrozenijim, kultura, umetnost, itd to treba stimulisati maksimalno i davati razne beneficije.

“Кинези нас уцењују, хоће наша имања за мале паре”
https://srbin.info/drustvo/kinezi-nas-ucenjuju-hoce-nasa-imanja-za-male-pare/
Ne zna se ko je gori od predsednika Nikolić ili Vučić što se tiče Kineza gde su direktno sa njima ugrozili nacionalnu bezbednost države Srbije--Kinezi su kao osice tako da ko sa njima ore ima goozicom da drlja.Uništi nas ovaj SNS sa Kinezima videćete tek.
OPET "SMRD-INFO"?!?
Zasto se SKUPLJAC sekundarnih sirovina, mutavi Deki, plasi Kineza?
On je privilegovan u odnosu i na Srbe i Kineze. Sta je njegova mukica?!?

Back