Кинески медији: Путинове речи о светском рату "шокирале" западну војну заједницу!

Blabla. Nema nikakve sustinske razlike. Cev je cev, dal ide malo levo ili desno, sukobi oko Sirije nisu uticali na to. Jedino je bitno da ruske firme mogu da izvezu a potrosacima je interes u stabilnoj isporuci energije. Dobar biznis za sve ucesnike. I to je sve.
Па ако ти тако кажеш, онда мора да је то тако једноставно. Мислим, ко су сви они експерти за међународне односе, аналитичари и политичари који кажу другачије. И наравно да је цев цев, али не знам да колико си упознат да Русија нема директну границу са многим својим потрошачима односно крајњим корисницима и да су скоро сви гасоводи ишли преко територије Украјине. Захваљујући прво Турским током, а онда и Северним током направљен је бајпас, тако да су Украјинци изгубили и ту шансу да уцењују Русе.

Видиш како је један оборени авион на крају отворио многа врата Русима.

Па ако ти тако кажеш, онда мора да је то тако једноставно. Мислим, ко су сви они експерти за међународне односе, аналитичари и политичари који кажу другачије. И наравно да је цев цев, али не знам да колико си упознат да Русија нема директну границу са многим својим потрошачима односно крајњим корисницима и да су скоро сви гасоводи ишли преко територије Украјине. Захваљујући прво Турским током, а онда и Северним током направљен је бајпас, тако да су Украјинци изгубили и ту шансу да уцењују Русе.

Kakvi ste samo majmuni ispali s tim avionom.

Nakon što ste 15 godina pisali da je Rusija vojno sposobna, obore im ponos RV i dokrajče pilota ašovom

obratio sam se gospodinu patata caliente koji je dodao jos jednu zanimljivu tezu danas.

sve jace od jaceg. cesto se pitamo u cemu mi srbi gresimo. gresimo u ovakvim razmisljanjima.
Nije to nikakva teza, to je sazeto celo njegovo pisanije, a i mnogih drugih.

Tixoglu je otvorio bar 3000 temilica sa tom tematikom i nadom da je danas taj dan

Al nije. Nikad nije ni bio.

Nije to nikakva teza, to je sazeto celo njegovo pisanije, a i mnogih drugih.

Tixoglu je otvorio bar 3000 temilica sa tom tematikom i nadom da je danas taj dan

Al nije. Nikad nije ni bio.
imao sam utisak da ste prevazisli politicki matine i da citate razumne politicke analize.

Slazem se da postoje interesi ko ce dobiti udeo za sam tranzit i generalno kako dele procente za izvore energije, al odnos prodavac prodaje kupac kupuje je nepromenljiv. Nemacka ce da kupi gas, Bugarska ce da kupi gas, Danska ce da kupi gas, Rusija ce da proda, i nikakve propale teritorije nece to spreciti.

Neki tamo avion je potpuno nebitan. Da srusis 50 aviona, kupac kupuje, prodavac prodaje.

imao sam utisak da ste prevazisli politicki matine i da citate razumne politicke analize.
Kucas na pogresna vrata, ovde je 99% forumasa na IQ 82-90, a preostalih 1% ih samo zajebava

Ne dopire do njih tvoja fiktivna analitika

Kakvi ste samo majmuni ispali s tim avionom.

Nakon što ste 15 godina pisali da je Rusija vojno sposobna, obore im ponos RV i dokrajče pilota ašovom

Јами поново банована и овога пута са ником "Сториџ темптејшн" који је до сада најдуже трајао и који је накупио више од 15 хиљада ретардизама. Молим Вас сачувајте ту ризницу лудила на неком серверу, јер овакви полупани примерци људске врсте не срећу се често.

Pa Rusija je najgora
Jer kako objasniti ovo

241964350_541528923621602_6762691608365540395_n.jpg

Da probam ja da objasnim. U Rusiji je toliko lose da se prosecan Rus radije rokne. Sam. Za njega je rat super, ne mora sam da se rokne. Mogu njegovi da ga posalju golorukog i bez carapa na neprijatelja ko u bici za Staljingrad. Ili da ga prosto oni roknu metkom u ledja.

I ne samo sto je toliko lose, nego i kad pobegnu u Ameriku da prosjace, i tamo su preneli taj trend kao posledica trauma koje se nazalost ne mogu izleciti.

obratio sam se gospodinu patata caliente koji je dodao jos jednu zanimljivu tezu danas.

sve jace od jaceg. cesto se pitamo u cemu mi srbi gresimo. gresimo u ovakvim razmisljanjima.
PA PUSTI GA MASTA JADAN DA RADI ZA RAND CORP. dok botuje po krsti

Back