Kineski bloger najavio nestanak malezijskog aviona

Vlad88

Iskusan
Poruka
5.633
Sva ova egzotika...

4f69d1e65c2bca85aac77d8c925d8f02ded3e72f_m.gif

hard

ti ces nekog da pendrecis? :hahaha1:

Da imam vlast i ovlašćenja, što da ne? Naravno, "pendrečenje" je metafora. Tog blogera treba ispitati (ako već nisu) kako je došao do saznanja, milom ili silom. Ipak su u pitanju ljudski životi.
Pitao bih te da imaš neke svoje u tom avionu, ili sam treba da letiš... ali neću da te pitam jer tvoji motivi provokacije su jasni kao dan...

Da imam vlast i ovlašćenja, što da ne? Naravno, "pendrečenje" je metafora. Tog blogera treba ispitati (ako već nisu) kako je došao do saznanja, milom ili silom. Ipak su u pitanju ljudski životi.
Pitao bih te da imaš neke svoje u tom avionu, ili sam treba da letiš... ali neću da te pitam jer tvoji motivi provokacije su jasni kao dan...

ovakvim "vestima" se zanima samo kurir,bljic i dokoni forumasi.

ovakvim "vestima" se zanima samo kurir,bljic i dokoni forumasi.

Vesti su vesti, a dokoni forumaši raspravljaju o istima, vode se tim vestima jer drugih načina spoznaje nema. Dalje, svi forumaši su dokoni, samo je pitanje motiva po kojem se ti forumaši vode da ulupaju svoje vreme ovde.
Baš me zanima koji su to tvoji motivi da oblikuješ svoj forumski nastup kako ga već oblikuješ.

Vesti su vesti, a dokoni forumaši raspravljaju o istima, vode se tim vestima jer drugih načina spoznaje nema. Dalje, svi forumaši su dokoni, samo je pitanje motiva po kojem se ti forumaši vode da ulupaju svoje vreme ovde.
Baš me zanima koji su to tvoji motivi da oblikuješ svoj forumski nastup kako ga već oblikuješ.

nema potrebe da toliki znacaj pridajes mom forum personalitiju. zapravo joj ja ne pridajem znacaja.
zimska dokolica izvlaci iz mene i ono kvalitetno a i onaj deo sa prstom u oko.

ponekad se desi da se zauzmem za nesto, a ponekad mi je samo smesno da gledam da neko isteruje neku svoju pravdu za kurrcevo zdravlje

Zvoj "forum personaliti" svakako je beznačajan i ne bih ga zarezao ni dva odsto da mi nije tvoj nipodaštavajući i provocirajući kontekst zapao za oko.
Bolje ti je da lečiš pundravce zimske dokolice na nekom drugom mestu, a ako te interesuje zdravlje mog qurca, uveravam te da je sa njim sve Ok, skače, umače i zovu ga Piton.

Dakle sine, malo sam ti otvorio oči, pa sada nestani ili se nastavi izdrkavati ovde. U jednom momentu ćeš mi postati dosadan pa ću te obnevideti, :)

Zanimljivo, upravo tvoja mama je predložila taj naziv, a seka prihvatila dok je jahala zver! Ono, - Ah, pitončino, još, ah :)
Kada sledeći put dođem, daću ti za bioskop da se izgubiš iz kuće dok se Piton razmahuje. Mogao bi dobiti želju za njim, ali ne opslužujem pripadnike gej populacije. To je odvratno, slomio si mami srce pa je utehu u pitonu našla!

Hahahaha...

Hahahaha, pališ se kao mladi majmun :) U stvari, za to si se i dovukao ovde, da se lečiš gadostima. Genetsko stablo tako ili nesrećno detinjstvo? Ma, koga zanima... idemo dalje :)

Ja se ne izvinjavam što sam bio grub prema tvojoj, ceo grad zna da ona to voli. Seka ti je malo drugačija, pitomija... njam njam!

slabo... :kafa:

Back