stvt
Zainteresovan član
- Poruka
- 357
I zato sto su sve jugice slupali ili potopili, pa da se ne trose za skuplje rekvizite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
djole001:Meni je Logan bas lep...... i voleo bih da ga imam
Srdjan_NS:A ti doktore verovatno imas platu od 5000E mesecno pa mozes da kupujes sta hoces a obicnom prosecnom Srbinu je i Logan san.
I.Sikorsky:Danas ce biti na jednoj televiziji predstavljen kineski auto koji ce kostati 7.000 evra,imate li informacije o kakvom se autu radi,slike i sl.?
Pa ako,tako ti i treba,budi srecan sto si zivu glavu izvukao kada oces da akas drzavnu imovinuКулиража:@Ultrazvuk
U pravu si to sto kazes, ali neke druge stvari mi ne daju da poverujem da Kinez moze da napravi nesto da valja. Znam ja da taj auto nije projektovao mesar niti sklapao obucar i da nije kartonski motor u njemu, ali jednostavno sumnjam u njegov kvalitet.
@Srdjan
Znam kako Yugo ne moze iz cista mira da otkaze?!
Imam sluzbenog Yuga (a kad drzava da auto, naravno da necu voziti privatno akd idem na teren).
I jednom prilikom (kada sam ga vozio u remont u Valjevu) sam krenuo od Valjeva do Debrca (preko Slovca i Uba). Ne znam koliko je kome taj deo puta poznat, ali ima jedna deonica gde ima oko 15km 100% pravog i preglednog puta (posecen je i korov pored puta sa obe strane).
Tu sam malo stisnuo gas (90-100km/h). I posle tih 15ak km voznje na prvoj krivini stisnem kocnicu, kad ono nista (inace kocnice su radile super dok sam se vozao kroz Valjevo, a i posle. Do sada mi se nije desio slucaj da kocnice mogu da se pregreju kada se ne koriste). Posle pauze od oko 1h sve je radilo "normalno".
E, ne bi me cudilo nesto slicno ni od Kineza.