Kineska zvezda TikTok-a Ksiao Kiumei poginula nakon što je pala 50 metara sa dizalice dok je snimala uživo

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.543
AAMxpRl.jpg

Ksiao Kiumei (Xiao Qiumei), influencer koja je bila popularna u kineskoj verziji TikTok-a, umrla je nakon pada.

The Sun je izvestio da se 23-godišnjakinja snimala u kabini dizalice kada je pala.

Ksiao je bila poznata po tome što je na društvenim mrežama redovno delila video zapise o svom poslu operatera krana.

Ksiao Kiumei, uticajna osoba iz Kine, umrla je nakon pada sa 50-metarskog toranjskog krana dok se snimala za video na društvenim mrežama u gradu Kuzhou u Kini.

The Sun je izvestio da je 23-godišnjakinja govorila u kameru u kabini krana kada je pala.

Snimci dobijeni iz agencije pokazuju da se kamera iznenada prebacila na mutne slike opreme koja prolazi pored sočiva.

The Sun je izvestilo da su svedoci u utorak 20. oko 17:40 videli kako je Ksiao pala na zemlju s telefonom još uvek u ruci. kada je većina njenih saradnika otišla kući.

Ksiao je bila majka dvoje dece i rukovalac toranjskim dizalicama. Porodica je potvrdila njenu smrt, navodeći da je pala kao rezultat pogrešnog koraka.

Ne salaški pas mi je uleteo u prednji točak motocikla. Leteh....Pre 368 dana.

Kako je samo izveo, vozio sam oko 60kmh....Nisam stigao ni da zakočim. Videh ga već na točku, iz jarka istrčao valjda....

Sudbina nam bila da se sudarimo, da pogine. Kao i ovoj Kineskinji da padne.... kao i Kineskinjama da padnem lol (ovo je bilo na poslu)

Mogao sam da poginem najmanje dva puta. 10 cm je odlucilo da li cu pasti sa mislim cetvrtog sprata. A drugi put sam poceo da padam ali sam zapeo prilikom padanja, nisam uspeo da padnem a bilo je nemoguce ne pasti. Bog me cuva. Nemam nijednu ozbiljniju povredu na poslu, nijednu.
pu, pu, pomeri se s mesta...

Back