Kineska nova godina

radyu5

Veoma poznat
Poruka
10.995
Danas je pocela godina Zmaja po kineskoj astrologiji. Pre nje je bila godina Zeca (Macke), a posle nje ce biti godina Zmije. Ja sam rodjen u godini Zeca (Macke) i mogu da kazem da su dosta stvari pogodili.
Da li se bavite kineskom astrologijom i da li verujete u nju?

Danas je pocela godina Zmaja po kineskoj astrologiji. Pre nje je bila godina Zeca (Macke), a posle nje ce biti godina Zmije. Ja sam rodjen u godini Zeca (Macke) i mogu da kazem da su dosta stvari pogodili.

Ja sam Zec, i prošla godina mi nije bila ništa posebno. Tako da ja u kineski horoskop više ne verujem.

Имам примедбу формалне природе. Је ли типографска грешка у КинеКСа година алузија на фелеричну робу коју купујемо од Кинеза, нпр., када на некој ствари пише NKIE умсто NIKE? :D Молим уреднике да неко исправи...

Имам примедбу формалне природе. Је ли типографска грешка у КинеКСа година алузија на фелеричну робу коју купујемо од Кинеза, нпр., када на некој ствари пише NKIE умсто NIKE? :D Молим уреднике да неко исправи...

Ispravljeno :lol:
Hvala :hvala:

Ja sam Zec, i prošla godina mi nije bila ništa posebno. Tako da ja u kineski horoskop više ne verujem.

Zec ili macka, svejedno. Recimo Novak Djokovic je zec ili macka po kineskom horoskopu, a poznato je kakva mu je bila prosla godina. Ja recimo imam jednu osobinu zeca koju sam procitao u knjigama, a to je da volim da radim sve unapred i da ne volim iznenadjenja. Takodje, okruzenje strasno utice na moj zivot, sto i pise kao jedno od pravila. Rodjen sam u miholjsko leto, pa ako tako racunam trebalo bi bar malo srece da imam i stvarno u nekim stvarima imam srece itd. Inace sam dupli zec ili dupla macka.

Zanima me podosta, da li verujem - nemam pojma...
Inace Zmaj je jedan od najjacih znakova...:)

Back