dal ih kupujete deci
http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2016&mm=11&dd=22&nav_id=1202054
http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2016&mm=11&dd=22&nav_id=1202054
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i?
ako mi prestanemo da kupujemo kinder jaja?
mislis da ce toj deci biti lakse ili teze?
pogresna postavka
sta mislis o decjem radu
pogresna postavka
sta mislis o decjem radu
mislim da deca treba da rade ako zele i koliko zele i mogu.
a ako mislis na izrabljivanje dece, e to je nesta drugo. mislim da sve izrabljivace, a pogotovo izrabljivace dece treba kazniti oduzimanjem imovine, izgladnjivanjem i vesanjem na kraju!
pa ovo je izrabljivanje dece
sve zapadne kompanie izrabljuju decju radnu snagu iz zemalja treceg sveta
to je sve individualno,nikakvo primoravanje,izaziva kontraefekatda. bila je pre nekoliko godina ozbiljna svetska afera o izrabljivanju dece u tekstilnoj industriji i to od strane najprestiznijih svetskih modnih kuca. cini mi se da je akcenat bio na azijskoj deci, ali i raznoj drugoj deci koja su radila na brodovima... usledio je potom kao bojkot tih robnih marki u razvijenim zemljama, sve je trajalo manje vise mesec dana i kraj price.
'ajde, ako imas ideju... izvoli. rado cu te podrzati. cak i u bojkotu ferero proizvoda, ako imas realno objasnjenje kako ce to pomoci deci!
rumunija nije zemlja treceg sveta. čak su nas prešišali sa standardom. ali i dalje ne kapiram poentu teme...te kompanije sigurno ne primoravaju decu da rade nego njihovi roditelji
to je sve individualno,nikakvo primoravanje,izaziva kontraefekat
samo se prezentuju cinjenice i argumenti i svako neka prosudi u skladu sa svojom moralnim stanjem svesti
onda se vadi prosek stanja moralne stanja svesti drustva i to je to,dobije se kompetna slika,a to je ovo
- - - - - - - - - -
brate za zapad je sve treceg sveta ,sa manjim finesama
ne oni samo dodju i korumpiraju vlade i politicare i stvore legalnu klimu izrabljivanja da to izgleda prihvatljivo