KINA??? Sta se desava sa KINOM.... misterija

kalama

Aktivan član
Poruka
1.558
Ovo pisem jer znam da imam neke podatke da je KINA ta drzava koja je kupila najvise ZLATA u poslednjih par godina na berzi,takodje sto se tice Dijamanata i svega drugog od vrednosti ali nije to sto mene interesuje.U Kini su napravljeni gradovi i to metropole koje su PRAZNE,takodje KINA ulaze OGROMAN kapital u konzerviranu hranu i sve sto je na duzi vremenski period... STA SE SPREMA???
Naprimer grad ORDOS grad za milion ljudi PRAZAN
bayannao´er,dantu,xinyang,erenhot,zhengzou,changsha,qiandaohu,jiangsu,chenggong,kangbash,...
i ovo je samo jedan deo ljudi toga toliko ima da je to nesto neverovatno i sad ovaj podatak da hoce da poravnjaju 700 planina i naprave mega grad?grad od link:http://vesti.krstarica.com/hronika/kinezi-ruse-vise-od-700-planina/
mislim sta se desava u KINI sta mi neznamo ili nemamo informacija od nasih VLASTI!!!

Rade, grade, moze im se. Nije to Srbija koja nema krsten autoput, sa prugama iz doba Marije Terezije i mostovima koje odnese malo kisice.
Ne postoje nikakve teorije zavere, gradovi su prazni jer niko nece da ode i zivi u njima zbog njihovog geografskog polozaja. Sad ce lepo da ispeglaju te planine i rasele ljude tamo gde bi voleli da zive, posto je Kina, valjda to znas, mestimicno gusto naseljena (sede jedni drugima na glavi), dok su neki krajevi pusti.

Ovo pisem jer znam da imam neke podatke da je KINA ta drzava koja je kupila najvise ZLATA u poslednjih par godina na berzi,takodje sto se tice Dijamanata i svega drugog od vrednosti ali nije to sto mene interesuje.U Kini su napravljeni gradovi i to metropole koje su PRAZNE,takodje KINA ulaze OGROMAN kapital u konzerviranu hranu i sve sto je na duzi vremenski period... STA SE SPREMA???
Naprimer grad ORDOS grad za milion ljudi PRAZAN
bayannao´er,dantu,xinyang,erenhot,zhengzou,changsha,qiandaohu,jiangsu,chenggong,kangbash,...
i ovo je samo jedan deo ljudi toga toliko ima da je to nesto neverovatno i sad ovaj podatak da hoce da poravnjaju 700 planina i naprave mega grad?grad od link:http://vesti.krstarica.com/hronika/kinezi-ruse-vise-od-700-planina/
mislim sta se desava u KINI sta mi neznamo ili nemamo informacija od nasih VLASTI!!!

Dešava se to da mi ne možemo da pojmimo svu veličinu i proizvodni potencijal Kine.

Samo u jednom za njih omanjem gradu se proizvodi 70% svih rajfešlusa iliti cibzara na planeti. Tako je u mnogim domenima života.

Imao sam priliku da na radio Pekingu slušam mesečni izveštaj koliko je puteva, pruga i mostova sagrađeno samo za taj mesec. Pa to Srbija ne može za 100 godina da izgradi to su ogromne cifre van naših uobičajenih pomanja.

Србија спава а Кина размишља шта ће радити у наредних сто година. Пошто нас све изненади па чак и снег у новембру, сутра нова бујица опет ће се изливати са река, а уместо да се бедеми раде на време, ми ћемо опет трчати и кукати над несрећном судбином својом.

dezimformacije...ima preaznih gradova,jer su to promasene investicije,mnoga investiciona drustva i trustovi,su mislili da zgrnu lovu na foru,pa gradili excluzivna naselja i letovalista,kad ono,nije se prodalo i ostade prazno....ja sam bio blizu grada Qingdao,gde su me vodili da vidim letovaliste de luxe,na nivou Turskih,Kemera i Beleka,gde se prodaju stanovi,kad ono,kad je pao mrak,nijedno svetlo upaljeno...zasto? jednostavan odgovor koje alavi investitori nisu znali,a ja kao stranac jesam....kinezi se ne suncaju niti idu na more,ne vole taman ten koze.....eto,to ti je jedna npr od propalih investicija.....trenutno je pala cena kvadrata,te u gradu gde jha zivim,mnogi investitori konzerviraju gradilista jer im se ne isplatio da ih sada zavrsavaju,i ovde kod mene ima mnogo praznih zgrada,nebodera,prosto,nepotrebne su,a investitori su mislili da se kockaju i da zarade...inace je gradjevina veliki hobi kineskih milijardera,jer je tu najveci i najbrzi profit

Back