Kina priprema podršku za proizvođače poluprovodnika

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Само дисциплина доноси резултате. Распуштеност води у распад.
Ja bih pre rekla "uredjenost sistema".

Diciplina je cesto paravan za treniranje strogoce. Previse disciplinovana drustva ubijaju napredak.

Za uspesno drustvo je potrebno napraviti atmosferu slobode.
Za inovacije drustvo mora da potapse po ramenu kreativca a ne da zakuca ekser koji strci.

Mislim, da uopste ne znas sta govoris.

Diciplina je cesto paravan za treniranje strogoce. Previse disciplinovana drustva ubijaju napredak.

Za inovacije drustvo mora da potapse po ramenu kreativca a ne da zakuca ekser koji strci.

А шта је уопште успешно друштво?
Док су се Американци заиста плашили СССРа стигли су на Месец. Да су наставили да се плаше, стигли би на Марс.
Сада, када се више не плаше, праве пакао онима који не могу да се бране против толике силе.

Шта смо добили истински ново од 1990. до 2022.? Фејсбук, твитер, инстаграм итд. и бесконачну гомилу филмова и серија.
Огромна бука, али то је бесмисао. Ми тапкамо у месту.

Јесте, у неким земљама сад може свако са сваким, али ће се приметити да те исте земље много зависе од увоза паметних и способних - они сами не могу да подмире потребе својих универзитета и компанија.
Запад није самодовољан. Исти тај запад третира само слободу да се пресели код њих и да им се буде веран. Све остало проглашава за тиранију. Једноумље у пракси.

Kina je tojest kinesko drustvo ODUVEK bila discplinovano druistvo-pa ipak-jedno su od najnaprednijih drustava IKAD i UVEK!
Pogledaj samo ko je izmueo-svilu, barut, jedno od najkompleksinijh pisama ikad, itd. U Kini se zna sta ko radi...I taj to radi kako treba!

S kim se ti svadjas?

Najnaprednija drustva su: Svedska, Norveska, Luksemburg, Juzna Koreja, Svajcarska......
'ajde nemoj izvlaciti moje reci iz konteksta. Kina je danas u svakom smislu jedna najgvecih-ekonomskih, vojnih i kako god hoces, sila. Super-sila ustvari. Glavni krivac, iako jedan od, za propast Amerike i sunovrat dolara je-KO? KINA! tako da ne rise molim te...

A ti, kao, jesi? ZNam ko jeste..>I da, OK ovih dana su malo..."zategli" sa nekim merama ali generalno-su drustvo koje je u usponu...Sad sto tamo postoje neka PRAVILA-i sto su ljudi tamo navikli da to postuju-a nisu indijanci k'o mi...Ali sve to ne negira da su oni svetska super sila...
Radio sam godinu dana u Kini... ista fora ko i u SFRJ, niko ne moze da me tako malo plati, kolko ja mogu malo da radim. Sloboda kretanje je ogranicena
samo za Kineze, dok zapadnjaci i Korejanci mogu da rade sta hoce... privlacili su strane firme ne bi li dobili nova radna mesta, zaposljavajuci njih
10 na jedno radno mesto...

'ajde nemoj izvlaciti moje reci iz konteksta. Kina je danas u svakom smislu jedna najgvecih-ekonomskih, vojnih i kako god hoces, sila. Super-sila ustvari. Glavni krivac, iako jedan od, za propast Amerike i sunovrat dolara je-KO? KINA! tako da ne rise molim te...
Upristoji se, paljevino.

Amerika jos nije propala- tako da smanji malo dozivljaj.

Back