Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo su vam slična imena, pomislih da se svađaš sa sobomNe , boli me kita za Francuze i njihov rat. Taj rat da smo bili pametni morali smo izbeći i pridružiti se Austrougarskoj kao treći entitet carevine.
Nismo se priruzili toj vasoj sekti jos,pa smo bar malo bolji....A di ste VI na skali, čista desetka?![]()
Ма, мора, по службеној дужности; радна обавеза...O tome ti pričam.Kao i o licemerju,gde kolega @MOST6 ,žali nad sudbinom Ujgura,a čisto sumnjam da žali nad sudbinom krajišnika![]()
Nešto kao kad vi podržavate Logore za ujgure, ali ne podržavate logore za DaruO tome ti pričam.Kao i o licemerju,gde kolega @MOST6 ,žali nad sudbinom Ujgura,a čisto sumnjam da žali nad sudbinom krajišnika![]()
Po čemu ste bolji?Nismo se priruzili toj vasoj sekti jos,pa smo bar malo bolji....
Cuo si za "nije sve u parama".Pa i Švabama je Hitler bio dobar, i čega je to dokaz?
@EU, matematički je dokazivo da nam je korisna. Na stranu sada razvoj ljudskih prava, promjena mindseta u vezi npr ekologije i takvih nemjerljivih trica.
Po čemu bi RH bila u boljoj poziciji bez tutora iz Brisela, konkretno?Cuo si za "nije sve u parama".
Naravno da to nije lako reci nekome ko je gladan i zedan, ali kao sto smo utvrdili to kod vas nije bio slucaj.
Mnoge je novac upropastio. Nije mi jasno sto vama stalno treba neki tutor, a u Jugoslaviji ste besnili iako ste realno uz koaliciju ostalih imali vodecu ulogu u drzavi.
U svakom slucaju ko sam ja da te ubedjujem u suprotno, ako ti mislis da su Hrvati i Hrvatska (ne samo pojedinci) profitirali na duge staze clanstvom u EU onda je tako, moje misljenje je da bi bili u boljoj poziciji bez tutora iz Brisela.
Nebi bila zaduzena koliko je zaduzena, a znas i sam sta znaci biti duzan nekome.Po čemu bi RH bila u boljoj poziciji bez tutora iz Brisela, konkretno?
Malo si se pomučio da nategneš ovu konstrukciju.Nebi bila zaduzena koliko je zaduzena, a znas i sam sta znaci biti duzan nekome.
Druga stvar nebi se toliko ispraznila i mogla je da se osloni na svoje potencijale, a ne da stranci ispumpavaju novac iz drzave kao sto rade u svim kolonijama.
Vama pored Slavonije Lidl snabdeva obalu stranim proizvodima, a Slavonija se ispraznila, Svabo dobio krv (radnike) po bagateli, a tako ce sutra da pokupuje (sto vec nije kupio) zemljiste.
Kinezi skontali kako da nahrane milijardu i 500 miliona ljudi, a Hrvatskoj je bio problem da se samorazvija pored Dalmacije i Slavonije.
KINA ima kao prijateljska država SRBIJI i srpskom narodu pravo da proveri koji Ujguri iz KINE su bili "dragovoljci" u vojsci Tuđmanove NDH u periodu 1991-1995 ... CCCCImaju li Ujguri pravo "vratiti" svoju neovisnost?
Hutiji iz južnog jemena su se borili za Milana BabićaKINA ima kao prijateljska država SRBIJI i srpskom narodu pravo da proveri koji Ujguri iz KINE su bili "dragovoljci" u vojsci Tuđmanove NDH u periodu 1991-1995 ... CCCC![]()