Kina objavila najnovije informacije nakon što je Tramp otkrio trgovinski sporazum

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.508
Kina je potvrdila da se složila sa SAD da odobri ubrzani izvoz retkih zemnih elemenata nakon što je predsednik Donald Tramp rekao da je potpisao trgovinski sporazum sa Pekingom i rekao da će Vašington takođe ukinuti neka od svojih izvoznih ograničenja Pekingu zauzvrat.

Portparol kineskog Ministarstva trgovine rekao je u petak, 27. juna, da su lideri dve zemlje sada odobrili detalje sporazuma.

Tramp, govoreći o pregovorima o trgovinskim sporazumima tokom pauze u recipročnim tarifama u četvrtak, rekao je da su „upravo juče potpisali sa Kinom“.

1751056397651.png

https://www.newsweek.com/china-trump-trade-deal-2091451

Sporazum se odnosi na ranije trgovinske pregovore između SAD i Kine u Ženevi o smanjenju carina, koji su zastali zbog zabrinutosti Amerike da Peking odugovlači sa izvozom vitalnih retkih zemnih elemenata.

Oni su održali dalje razgovore u Londonu nakon poziva između Trampa i kineskog predsednika Si Đinpinga kako bi se prekinula ćorsokak, a dve strane su nastavile da razgovaraju sve do vesti da je dogovor konačno učvršćen.

Pre potvrde sporazuma, kinesko ministarstvo trgovine je u četvrtak objavilo da ubrzava odobravanje izvoza retkih zemnih elemenata.

a ovamo 308.3% carine.... jeste.
Žvaka za ludaka, što mi kažemo.

Tramp mora da se oduži onima koji su ga doveli na vlast. Pre nego odvali nešto, recimo za carine, njegove mecene prodaju relevantne akcije. Te akcije padnu, onda ovi ponovo kupe pa mu kažu da izađe u javnost i da kaže da se zezao. Stok ponovo skoči. To su igre za big boys, nije za sitnu buraniji ko ja i verovatno svi mi ovde.

Njegov dobar drug, Mask, je naiebo ko žuti što ga je podržavao pa mislim da mu je Tramp rekao da počne da ga kritikuje, da ispadne da su se razišli, ne bi li povratio podršku onih koji su ga zbog Trampa sabotirali.

Žvaka za ludaka, što mi kažemo.

Tramp mora da se oduži onima koji su ga doveli na vlast. Pre nego odvali nešto, recimo za carine, njegove mecene prodaju relevantne akcije. Te akcije padnu, onda ovi ponovo kupe pa mu kažu da izađe u javnost i da kaže da se zezao. Stok ponovo skoči. To su igre za big boys, nije za sitnu buraniji ko ja i verovatno svi mi ovde.

Njegov dobar drug, Mask, je naiebo ko žuti što ga je podržavao pa mislim da mu je Tramp rekao da počne da ga kritikuje, da ispadne da su se razišli, ne bi li povratio podršku onih koji su ga zbog Trampa sabotirali.
Ovo ima logike

Back