Kina i korona virus: Uveden karantin u Šangaju, najveći lokdaun od početka pandemije

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
238.128
90% lekova koji se prodaju u Americi se proizvode u Kini, a tek maske, testovi i ostali rekviziti. Zato kinezi i pristaju na ovu prevaru. Nisu ludi da seku granu na kojoj sede. Uvalili su i nama proizvodnju vakcina tako da nas na jesen cekaju nove ucene i prisiljavanja.
Не, није уопште у томе поента.
Кинези управо затварањем лука не испоручују робу те доводе у незгодну ситуацију оне који робу очекују, праве им намеран дефицит.
Нису случајно локдауни у великим лукама. ;) Ковид је био покушај запада да економски ојади све на планети. Сад им се враћа као бумеранг.

Превише се разликују идеолошки и културолошки, да би играли исту игру. Мислим да сукоб у Украјини прилично демаскира ситуацију.
С друге стране,и Руси су прихватили ''велики ресет'' али су у неком тренутку ипак решили да одбаце ту идеологију тако што су констатовали да неће у Думи ни износити закон о qr кодовима, да је сасвим неприхватљив, а камо ли да се уопште разматра. Али чињеница је да је био спреман за разматрање. Зато и мислим да су у старту били сви у истом лонцу али се нешто, успут, променило.

Превише се разликују идеолошки и културолошки, да би играли исту игру. Мислим да сукоб у Украјини прилично демаскира ситуацију.
С друге стране,и Руси су прихватили ''велики ресет'' али су у неком тренутку ипак решили да одбаце ту идеологију тако што су констатовали да неће у Думи ни износити закон о qr кодовима, да је сасвим неприхватљив, а камо ли да се уопште разматра. Али чињеница је да је био спреман за разматрање. Зато и мислим да су у старту били сви у истом лонцу али се нешто, успут, променило.
Moguce. Zabranili su gmo i proglasili ga bioterorizmom a danas su najveci izvoznici psenice. RNA vakcine i mmr nemaju dozvolu, roditelji odlucuju o vakcinaciji dece i nema ucena i prisile.... Moguce da su odlagali sukob kao u ww2 kada su sklopili savez sa Hitlerom.

Sta ce ti maska ,disi vazduh covece ,prolece doslo ,Sunce ..
Kakvo prolece i sunce te spopalo!
Nije ni malo toplo!
Ja ne znam sta je onim rusima kako mogu da se kupaju na minus ispod 0-!
Jos me gleda u lice i laze da je izdrzo 15 sekundi u ledenoj fodi
Kako laze bre ali oprostio sam mu jer su to nasa braca rusi pjani🤣😁🤣😅

Back