al bundy Legenda Poruka 64.033 12.10.2020. u 02:42 - Kim se obratio na vojnoj paradi, obećao jačanje odbrane #26 Tenkre: Zašto su plastificirali Kima? Kliknite za proširenje... Zarumeneli ga u licu ko Slovaka prvi dan na moru
Tenkre: Zašto su plastificirali Kima? Kliknite za proširenje... Zarumeneli ga u licu ko Slovaka prvi dan na moru
Seksi Gospodin Iskusan Banovan Poruka 5.929 12.10.2020. u 13:37 - Kim se obratio na vojnoj paradi, obećao jačanje odbrane #27 al bundy: Zarumeneli ga u licu ko Slovaka prvi dan na moru Kliknite za proširenje... Eh što nismo u SK pa da te prijavim centwalnoj otadžboinskoj upwavi... Wadio bi ti besplatno... Najopštije poslove nawavno...
al bundy: Zarumeneli ga u licu ko Slovaka prvi dan na moru Kliknite za proširenje... Eh što nismo u SK pa da te prijavim centwalnoj otadžboinskoj upwavi... Wadio bi ti besplatno... Najopštije poslove nawavno...
al bundy Legenda Poruka 64.033 12.10.2020. u 13:57 - Kim se obratio na vojnoj paradi, obećao jačanje odbrane #28 Samo opšto !
Seksi Gospodin Iskusan Banovan Poruka 5.929 12.10.2020. u 13:59 - Kim se obratio na vojnoj paradi, obećao jačanje odbrane #29 al bundy: Samo opšto ! Kliknite za proširenje... Staću ja tebi u kwaj... Koliko je nezaposlenih u SK? Nemaš posao? Čupkaj travke izmedju pločnika... Nema tamo lelemud demokwatije...
al bundy: Samo opšto ! Kliknite za proširenje... Staću ja tebi u kwaj... Koliko je nezaposlenih u SK? Nemaš posao? Čupkaj travke izmedju pločnika... Nema tamo lelemud demokwatije...
bmaxa Legenda Poruka 70.808 12.10.2020. u 14:02 - Kim se obratio na vojnoj paradi, obećao jačanje odbrane #30 Seksi Gospodin: Staću ja tebi u kwaj... Koliko je nezaposlenih u SK? Nemaš posao? Čupkaj travke izmedju pločnika... Nema tamo lelemud demokwatije... Kliknite za proširenje... Znas kako, mogao bi tamo da odes, ali tamo nema ni foruma...
Seksi Gospodin: Staću ja tebi u kwaj... Koliko je nezaposlenih u SK? Nemaš posao? Čupkaj travke izmedju pločnika... Nema tamo lelemud demokwatije... Kliknite za proširenje... Znas kako, mogao bi tamo da odes, ali tamo nema ni foruma...
Straks92 Stara legenda Moderator Poruka 91.278 24.03.2021. u 23:59 - Kim se obratio na vojnoj paradi, obećao jačanje odbrane #31 North Korea fires missile into Sea of Japan in SECOND launch this week - reports https://www.rt.com/news/519093-missle-launch-north-korea/
North Korea fires missile into Sea of Japan in SECOND launch this week - reports https://www.rt.com/news/519093-missle-launch-north-korea/