Kilometarske kolone, Beograd stoji

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam te onda razumela dobro. Shvatila sam da se most na Adi Huji (još uvek fantomski) spaja sa Mirijevskim bulevarom.
Да, тако сам разумео када су последњи пут о томе писали.

Без обзира који мост од два поменута буде прво направљен, то ће бити велика корист.
Сада нема ниједног моста на Дунаву између Панчевца (који је скоро па у центру града) и моста између Смедерева и Ковина (који је потпуно ван Београда).

Ne, mislim da on izbija na Višnjičku banju otprilike, paralelno gore sa bulevarom. Tu već postoji jedan raskrčeni deo izuzet od nove gradnje, baš zbog tog poslednjeg spajanja prstena oko Beograda.

1724333136335.png

Ali, gde god da ga udenu, samo da se krene nešto.

Да, мало лево или десно, није пресудно.
Твоја слика "гађа" северну обилазницу једнако као и оно што ја знам.

Шта ће бити главно уливање са шумадијске стране... Видећемо. Мени је Миријевски булевар и даље главни кандидат. То би било нешто узводније, али није предалеко.
Раскрсница Миријевца и Вишњичке је једино изгледно место, где постоје веће улице. Вишњичка се одмах после сужава па у том делу није кандидат за било шта.
То би таман била прилика да реше уливање потока у Дунав. На сателитским снимцима не изгледа баш добро.

Да, мало лево или десно, није пресудно.
Твоја слика "гађа" северну обилазницу једнако као и оно што ја знам.

Шта ће бити главно уливање са шумадијске стране... Видећемо. Мени је Миријевски булевар и даље главни кандидат. То би било нешто узводније, али није предалеко.
Раскрсница Миријевца и Вишњичке је једино изгледно место, где постоје веће улице. Вишњичка се одмах после сужава па у том делу није кандидат за било шта.
То би таман била прилика да реше уливање потока у Дунав. На сателитским снимцима не изгледа баш добро.

Pre 10 godina je ideja bila da deo trase te obilaznice bude ovde gde sam obeležila. Ko zna šta su smislili i da li je uopšte to i dalje u planu.

bul.jpg

Back