kilometar sat

prica ide ovako...zamislite 3 gradica udaljna po 8 km jedan od drugog...ja sam iz srednjeg isao do prvog pa od prvog do treceg pa od treceg do prvog i od prvog nazad u srednji odnosno kuci...znaci to je 56km km...i ja znam da sam presao toliko i da nigde nisam drugde isao ali kako ja matorom da objasnim?jer on je takoreci "izracunao" da sam presao 80km!!!!
i pored dokaza i pored toga sto znam koliko mi je tacno na pola puta pisalo on je video da mi je na pocetku pisalo 144945 a na kraju 145030....a meni je na malo manje od pola puta pisalo 145000...e sad pitanja:
1-dali je moguce da kilometar sat "laze" tj da nekad obrne vise nego sto je istina?
2-dali je moguce nekako dokazati da sam presao 56 a ne 80?
3-dali je normalno da matori gleda svaki predjeni kilometar iako sam ga presao sa DEVOJKOM!!!!

1. moguce, al na tako kratku kilometrazu tesko
2. nemoguce
3. nije normalno
savjet. kupi sebi bilo sta i zaboli te uvo

ne govorim vam probleme nego cisto da bi imali uvid u situaciju...meni je matori dobar ali prosto rekao sam vam bzv...
ne,ja para imam oko 1000e i imam za jugica sa gasom i sve ali prosto on neda da kupim...i druga stvar ja finansiram svoju corbu jer mu mesecno dam oko 1500-2000 dinara...to je 30,40 litara gasa...odigram neki tike,malo rulet ovo ono i cim dobijem 1 ili 2 crvene dam njemu...tako da po meni postoje i opravdani kockari :)
e i da...dali postoji neki ventil na boci koji mogu da odnesem kod majstora da ga zavrne da ima manji protok gasa tj da mi trosi bar za litru na 100 km manje...? :)

Back