Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Hmm... imam 90kg, el mnogo? :shock: Ali, dobro upakovanih... bez masti! 8) A, da... ne znam, nisam bio sa bucama! :-(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rile_laki_oblak:o cemu ti pricas? molim te, nemoj da trolujes temu... e, stvarno... kad smo vec kod toga... sta znaci to ;trolujes'? znaci, jednom sam ovde to procitao i niko mi nikad nije dao odgovor na to pitanje.... ponekad se pitam sta mi sve propustamo samo zbog nemarnosti... i lenjosti...
Reklama...bato!!! Ali pogrešna! Rile ti je dao priliku da se pohvališ sa kakvim si giga-mega-cicama bio a ne kakav si ti frajer...(doduše....ruku na srce...dobra ti fotka u profilu...očarana sam...)...Hard as a rock:Hmm... imam 90kg, el mnogo? :shock: Ali, dobro upakovanih... bez masti! 8) A, da... ne znam, nisam bio sa bucama! :-(
epska fantastika ih je preuzela iz skandinavskih mitova i legendiludopileglodjekosku:Zar trolovi nisu neki zli junaci iz onih knjiga epske fantastike tipa....Tolkin, Robert Džordan, Džordž R. R. Martin....i ostala kompanija....koju moj brat zdušno i predano čita i proučava.....?
Mudro zborisLexa:Stvarno, neće se valjda ONA porađati![]()