kilaza...

rile_laki_oblak:
o cemu ti pricas? molim te, nemoj da trolujes temu... e, stvarno... kad smo vec kod toga... sta znaci to ;trolujes'? znaci, jednom sam ovde to procitao i niko mi nikad nije dao odgovor na to pitanje.... ponekad se pitam sta mi sve propustamo samo zbog nemarnosti... i lenjosti...

Trolovi su oni zli patuljci iz zemlje Oz i oni sve uvek pokvare...
To je kao da ti neko "gremlinuje" temu...

Hard as a rock:
Hmm... imam 90kg, el mnogo? :shock: Ali, dobro upakovanih... bez masti! 8) A, da... ne znam, nisam bio sa bucama! :-(
Reklama...bato!!! Ali pogrešna! Rile ti je dao priliku da se pohvališ sa kakvim si giga-mega-cicama bio a ne kakav si ti frajer...(doduše....ruku na srce...dobra ti fotka u profilu...očarana sam...)...

ludopileglodjekosku:
Zar trolovi nisu neki zli junaci iz onih knjiga epske fantastike tipa....Tolkin, Robert Džordan, Džordž R. R. Martin....i ostala kompanija....koju moj brat zdušno i predano čita i proučava.....?
epska fantastika ih je preuzela iz skandinavskih mitova i legendi

I nikada mi nisu bili jasni muskarci koji su se kleli u to da im je seks sa sicusnim zenama najbolji.Kazu oni meni-Vera,njih lako izobrces i izokreces,a kada bi tebe tako pozamasnu dizali,otpala bi nam jaja.
Kad malo bolje razmislim,samo neka je seksa i to dobrog,a nismo zivotinje za klanje,pa da se stalno merimo i premeravamo.

Ja volim buce vishe od zgoljavih... imaju onaj slatki stomachitj na kome mogu da spavam i lezim kada se opushtamo... pa da ga shtipkam i grickam svuda.... bolje nego da se nazuljam na koshchice... a ni mrshavi nisu loshi... ja sam samo buckaste i imala... al' ne volim one koji preteraju, koji ne mogu da hodaju od tezine... nego one slatke, okrugle, lepe, mekane, medene, pufnaste... joooooooooj... ide mi voda na usta, kao da pricham ne znam o chemu vetj.... :D

e, kraljevi... sad sam gledao jedan animirani film... znaci, uopste nije los... i ima jako lepu muziku... sa klavirom... nije bas rejv, al' opet je lepa... jel vam krivo ponekad zato sto ne znate da svirate klavir? meni jeste... samo, kad bi' stvarno naucio, zavrsio bi' negde pod nekim satorom... pa kad bi' opleo neki triler... pa sa onim sto uvija ton... uiu... uiu... i onda bi svi skocili na noge... i garant bi se rodile neke nove, lepe ljubavi... i neka dobra pijanstva... prava stvar...

otvorio sam pivo sad... jelen... mada uglavnom pijem lav... iskreno, da se ja pitam, sve bi fabrike proizvodile samo lav i fosters... prvo lav, pa tek onda fosters... kad nestane... skinuo sam muziku iz onog filma... imam internet, pa zato... nego, sto se te bombe tice... ja sam jako tolerantan... tako su me naucili stranci... mada bi istu mog'o da iskoristim na vise mesta... bez trunke grize savesti... to alkohol deluje na mene... idem da se vidim sa drugarima malo kasnije... i, znam... sutra kad me vidi ona, kad zakasnim ponovo, opet kaze... opet ste isli sinoc u bar? a ja kazem, da... isli smo... al' za nase pare... da necu tebi da se pravdam mozda? salim se, nikad joj ne kazem to... samo, jednom ce mi u licnoj karti pisati: boja ociju - jarko crvena... ako me razumes sta 'ocu da ti kazem... ovi nece, sigurno...

Back