Kila-bruh

Olivier

Početnik
Poruka
44
Pozdrav svima,

Pre nekoliko dana operisao sam preponsku kilu metodom sa ugradnjom mrežice. Operacija je prošla u redu. E sad, na nekoliko mesta sam našao informaciju
da ugrađena mrežica može dovesti do atrofije testisa, što me sada jako brine. Inače, imam 37 g. Ima li neko iskustva sa ovim?

Pozdrav svima,

Pre nekoliko dana operisao sam preponsku kilu metodom sa ugradnjom mrežice. Operacija je prošla u redu. E sad, na nekoliko mesta sam našao informaciju
da ugrađena mrežica može dovesti do atrofije testisa, što me sada jako brine. Inače, imam 37 g. Ima li neko iskustva sa ovim?

Jel tebe nesto konkretno muci sem toga da si surfovanjem po netu došao do tih informacija ?

To se može desiti, ali nije tako česta pojava da bi zbog toga trebalo posebno da brineš.
Ako osetiš neke bolove ili druge simptome, javi se lekaru. Ovako, inače, budi bez brige.

Pozdrav svima,

za mesec dana neces vise razmisljati o tome,kad sve zaraste i krenes na posao.Uradio si pravu stvar na vreme,to se leci tako .

Back