Кикотање

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Зашто је девојкама тако лако да почну са кикотањем? Концепт смеха момака и девојака се веома разликује, као и повод за смејањем. Шта мислите, зашто је то различито у односу на момке? Јесмо ли ми стегнути да покажемо ту емоцију или је вама све смешно?

Ви тешко показујете сваку емоцију, сем љутње.
Можда има везе са тим.
Научени сте тако, емоције су за бабе...

Можда је начин одрастања тај који утиче на то? Знам неке мушкарце који су мирни као бубице и не умеју да покажу бес. Иду линијом мањег отпора. Али то није тема.

Мене су исто учили да мушкарци не плачу, то је за девојчице. Стандардна процедура.

Зашто је девојкама тако лако да почну са кикотањем? Концепт смеха момака и девојака се веома разликује, као и повод за смејањем. Шта мислите, зашто је то различито у односу на момке? Јесмо ли ми стегнути да покажемо ту емоцију или је вама све смешно?
mozak im je takav

Ne pamtim kad me ne nesto nasmijalo,onako od srca.A i ne znam da se kikocem.
U stvari,sta je tema? 😁
Ја се смејем гласно и од срца, често до суза.
И то ми је колегиница рекла, нисам сама ни схватила, каже волела бих да се смејем као ти, од срца и као дете...
А диван је осећај.

Ја се смејем гласно и од срца, често до суза.
И то ми је колегиница рекла, нисам сама ни схватила, каже волела бих да се смејем као ти, од срца и као дете...
А диван је осећај.
Jeste...ali ne pamtim odavno da me nesto tako nasmijalo.Bas sam nedavno razmisljala kako smo se nekad mnogo vise smijali i zezali na poslu,sad mrtvo more.

Shto bi reko Dwight "pokazivanje zuba je signal submisije kod primata, kad vidim nekog da se smeje vidim samo shimpanzu koja moli za zhivot".
Mozhda devojke vishe toga dele pa imaju vishe internih shala koje su samo njima smeshne i nema smisla deliti ih? Mislim da je kikotanje vishe devojchice, ok devojke, zhene se definitivno ne kikocu.

mnogo brzo skidas gace to treba suptilnje :lol:

Back