Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
u stvari si u pravu...Ostaće mi kao jedno egzotično sećanje na summer-sex avanturu, verovatno kad budem prošao (verovatno sa svojom sadašnjom suprugom) pored tog svetionika biće mi drago...Naravno, neću moći to osećanje da podelim sa svojom ženom, ali ebeš ga
u stvari si u pravu...Ostaće mi kao jedno egzotično sećanje na summer-sex avanturu, verovatno kad budem prošao (verovatno sa svojom sadašnjom suprugom) pored tog svetionika biće mi drago...Naravno, neću moći to osećanje da podelim sa svojom ženom, ali ebeš ga
Сва та "киоск-трговина" и уопште систем бувљака присутан је заиста на сваком ћошку, али не само то - погледај Булевар краља Александра (који је некада заиста био трговачка улица) или погледај Кнез Михајлову - трагедија... то је стециште "продавница" за прање новца, разних патикарница и других глупости а намена пословних објеката мења се сваких 6 месеци... шта нам то казује - то нам казује да НИКО НИШТА НЕ ПРОИЗВОДИ - сви само препродају и ваљају увезено ђубре с тим да се "уграде" за неки проценат, а ти пословни објекти су право место за прање кипарске тј. покрадене лове.
Србија ће издржати дотле док банкари и остали шибицари не буду исцедили и последњи динар грађанима на камате и преварантске кредите. Затим ће отворити границе, они што су способни да раде биће најјевтинија радна снага у ЕУ, а пензоси ће поцркати и оставити ЛЕП ПРАЗАН ПРОСТОР НА БАЛКАНУ.