Kikiriki semenke boza limunada

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SANDRINAbg:
Aha...zato je i spominješ već tol'ko godina.... :lol: :lol: :lol:

Odo' i ja na spavanje...laku noć! :lol:

:roll: u stvari si u pravu...Ostaće mi kao jedno egzotično sećanje na summer-sex avanturu, verovatno kad budem prošao (verovatno sa svojom sadašnjom suprugom) pored tog svetionika biće mi drago...Naravno, neću moći to osećanje da podelim sa svojom ženom, ali ebeš ga :D

vredelo je...makar i kenyao unucima o tome... :lol:

Архангел:
:roll: u stvari si u pravu...Ostaće mi kao jedno egzotično sećanje na summer-sex avanturu, verovatno kad budem prošao (verovatno sa svojom sadašnjom suprugom) pored tog svetionika biće mi drago...Naravno, neću moći to osećanje da podelim sa svojom ženom, ali ebeš ga :D

vredelo je...makar i kenyao unucima o tome... :lol:

Potpuno te razumem iako ja prednost dajem Ljubavi, al' gde bi da smo svi isti... :lol: :lol: :lol:

p.s. Kak'a ti to supruga ako joj ne smeš pričati o svojim doživljajima iz mlados'..cccc? :cry: :confused:

Iron Lord:
Mito, zašto tako mlad pišeš sebi testament, o zašto?
* :lol: :lol: :lol:

266.gif

eremita:
Сва та "киоск-трговина" и уопште систем бувљака присутан је заиста на сваком ћошку, али не само то - погледај Булевар краља Александра (који је некада заиста био трговачка улица) или погледај Кнез Михајлову - трагедија... то је стециште "продавница" за прање новца, разних патикарница и других глупости а намена пословних објеката мења се сваких 6 месеци... шта нам то казује - то нам казује да НИКО НИШТА НЕ ПРОИЗВОДИ - сви само препродају и ваљају увезено ђубре с тим да се "уграде" за неки проценат, а ти пословни објекти су право место за прање кипарске тј. покрадене лове.

Србија ће издржати дотле док банкари и остали шибицари не буду исцедили и последњи динар грађанима на камате и преварантске кредите. Затим ће отворити границе, они што су способни да раде биће најјевтинија радна снага у ЕУ, а пензоси ће поцркати и оставити ЛЕП ПРАЗАН ПРОСТОР НА БАЛКАНУ.

Мрзи ме нешто да читам остатак теме, али ово си лепо рекао и тачно.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back